- הוסף לסימניות
אתה יכול לקנות תמהיל דומה של קרנות סל מנייתיות ואגחיות בהרבה פחות דמי ניהול.אם אני יקנה את הקרנות הספציפיות האלו לבד זה יהי' אותם עמלות,
אתה יכול לקנות תמהיל דומה של קרנות סל מנייתיות ואגחיות בהרבה פחות דמי ניהול.אם אני יקנה את הקרנות הספציפיות האלו לבד זה יהי' אותם עמלות,
תשואת העבר לא יכולה לנבא את העתידיש באמת זול יותר במתחרות אבל התשואה שלהם רחוקה מזה
ולעכוב אחריהם כל הזמן...אתה יכול לקנות תמהיל דומה של קרנות סל מנייתיות ואגחיות בהרבה פחות דמי ניהול.
אם משקיעים את הכסף נכון לא צריך לעקוב אחרי זה.ולעכוב אחריהם כל הזמן...
תיק מנוהל כשר בפחות מ200 אל"ש כמעט ולא קיים (אם יש אשמח לשמוע)
אשמח מאוד אם תוכלי לפרט קצת יותראם משקיעים את הכסף נכון לא צריך לעקוב אחרי זה.
ויש הרבה מאד אפשרויות גם להשקיע פחות מ200K בצורה מנוהלת.
יש אפשרות להשקיע במסלולים מנוהלים כשרים למשל דרך קופות גמל להשקעה, קרנות השתלמות, פוליסות חיסכון, תיקון 190, ועוד ועוד.אשמח מאוד אם תוכלי לפרט קצת יותר
במקרה שלי יש מורכבות שכ50% זה עד שנתיים והשאר זה לטווח ארוךקופות גמל להשקעה, קרנות השתלמות, פוליסות חיסכון,
כאמור יש הרבה אפשרויות אחרות ונתתי דוגמה למסלולים מנוהלים בצורה הרבה יתר טובה.במקרה שלי יש מורכבות שכ50% זה עד שנתיים והשאר זה לטווח ארוך
לשים במדדי מניות זה רק לטוח ארוך, בקרן כספית רק לטוח קצר,
לחלק חצי חצי יתכן שאוכל להרויח יותר וחבל,
לכן נראה לי שעדיף לקחת מנהל ולתת לו את האתגר לשמור על חצי בסיכון נמוך ולהפיק ממנו את המקסימום
אם אתם מכירים פתרון אחר אשמח לשמוע
זה שהוא יפשל באתגר - יהיה בעיה שלך, לא שלו....לכן נראה לי שעדיף לקחת מנהל ולתת לו את האתגר לשמור על חצי בסיכון נמוך ולהפיק ממנו את המקסימום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //