- הוסף לסימניות
יפה מאוד!
ממש ככה!זה וואו איך אפשר להביע עונג והתרוממות הרוח עם 2 קוים ו2 הצללות.
וואו, כל אחד מהם הוא קורס בפני עצמו.
יפה מאוד! מרנין לב ומשובב נפש... (כמו תמיד)
למה מיועדים הציורים? ומה הרעיון העומד מאחורי כל אחד מהם?
ועוד שאלה, חשובה לא פחות:
מה יש לילד על הידיים, גרביים או כפפות? מצד אחד מה שעל יד ימין נראה כפפה (בשל חלוקת האצבעות), אולם מצד שני מה שעל יד שמאל נראה גרב (בשל הסימון של מקום העקב).
אה, ועוד שאלה:
לאיזה כיוון מנשבת הרוח בציור הראשון, הזקן של האיש אומר שמאלה ואילו הגלים אומרים ימינה...
וואו הראשון
עבודה מדהימה![]()
וואו
ציורים מדהימים!!!!!
מדהים!!!
הראשונה אין מילים....
זה וואו איך אפשר להביע עונג והתרוממות הרוח עם 2 קוים ו2 הצללות.
אני ממש יכולה לראות את המחשבות שעוברות לצדיק הזה בראש.
יפה מאוד!
אגב, אתה מצייר את המדור 'ארץ עיר' בעלון הידברות?
ממש ככה!
קווים מדויקים לא צריכים תפאורה
חתיכת השראה! (כמו תמיד....)
תודה לכם על כל התגובות! ממש כיף לשמועואוו מהממםם
ממש אהבתי את הראשון
הם לא מיועדים לשום דבר.. אלו ציורים של בין לבין... אני לא חושב שיש משהו ספציפי שעומד מאחורי כל ציור, זה השראה של אותו רגעלמה מיועדים הציורים? ומה הרעיון העומד מאחורי כל אחד מהם?
כן זה אניאגב, אתה מצייר את המדור 'ארץ עיר' בעלון הידברות?
וואו, כאן המקום להודות לך על המדור הנפלא והמרתק!!!כן זה אני![]()
תודה רבה!וואו, כאן המקום להודות לך על המדור הנפלא והמרתק!!!
מצטרפת. כל המשפחה יושבת מרותקת ומנסה להבין את החידות.וואו, כאן המקום להודות לך על המדור הנפלא והמרתק!!!
תודה רבה! ממש כיף לשמוע!מצטרפת. כל המשפחה יושבת מרותקת ומנסה להבין את החידות.
...כן כן, ואילו אותי זה פוגש עת בה פוסע אני לאטי ברחוב בראש מורם, מנופח מגאוה וגדוש בקורת רוח מלטפת וחמימה, בעודי מתבונן על הבריות ההולכות ושבות לצדי כשבידיהן העלון פתוח על מדור הציורים כמובן, ולבי אומר שירה ורון כמי שמפטיר לעברם באין אומר ומילים כי אם במחשבה גרידא: מה אתן יודעות בריות יקרות, הצייר הזה הוא חבר שלי!!!תודה רבה! ממש כיף לשמוע!![]()
אוהו נשמע כמו פיוט... נשאר רק להלחין...כן כן, ואילו אותי זה פוגש עת בה פוסע אני לאטי ברחוב בראש מורם, מנופח מגאוה וגדוש בקורת רוח מלטפת וחמימה, בעודי מתבונן על הבריות ההולכות ושבות לצדי כשבידיהן העלון פתוח על מדור הציורים כמובן, ולבי אומר שירה ורון כמי שמפטיר לעברם באין אומר ומילים כי אם במחשבה גרידא: מה אתן יודעות בריות יקרות, הצייר הזה הוא חבר שלי!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //