האם יש דרך להחיל שמלה ראשונה בפסקה תהיה על גובה שתי שורות? (כמה שאני יודע באינדיזיין שייך להחיל רק על פי אותיות ולא על פי מילים).
אני לא מאמין!! איזה פספוס...Dropword III – Id-Extras.com
www.id-extras.com
עם הסקריפט שלי הנ״ל אפשר בקלות. צריך פשוט ליצור סגנון תו מתאים (גודל פונט גדול, ובייסליין שיפט שלילי)
למרות שכבר ניסיתי, עכשיו שהעלית עוד פעם הרעיון, התבוננתי עוד פעם בפונקציות שבסקריפט, ואני לא רואה דרך לעשות את זה.למרות שאני משתמש ממש מרוצה בסקריפט(ים) של אריאל (גם DropWord 3 אבל לא רק)
יכול להיות שגם בסקריפט של יהודה אפשר לעשות את זה, תנסה (לי אין את זה אז אין לי אפשרות לבדוק)
עדכון:
למעשה התבוננתי במסמך במילה ראשונה ובחלון מתחתיו שהסקריפט עשה, וראיתי שדרך הפעולה של הסקריפט הוא, שעושה דרופ קפ על שתי שורות, בתוספת כתב עילי עד לגובה של השורה הראשונה, ואח"כ הקטנת גודל הגופן שיתאים לגודל הגופן של הפסקה.
הוה אומר, שבנוסחת גרפ פשוט, אפשר למחוק מהמלה הכתב עילי וגודל הגופן, וכך זה יחזור להיות דרופ קפ על פני שתי שורות, בדיוק כמו שרציתי בפתיחת האשכול.
עכשיו רק נשאר לבקש מ @יידישע קאפ שיטבע את זה באופן מובנה בתוך הסקריפט שלו (למרות שזה לא מיועד לדרופ קפ אלא לחלון).
ואם כבר מבקשים, אז שיעשה גם כפתור למחוק החלון באופן אוטומטי ולהחזיר הפסקה כמו שהיה מקודם.
ממליץ מאד. הסקריפט הכי מתקדם בתחום.Dropword III – Id-Extras.com
www.id-extras.com
עם הסקריפט שלי הנ״ל אפשר בקלות. צריך פשוט ליצור סגנון תו מתאים (גודל פונט גדול, ובייסליין שיפט שלילי)
מה השדרוגים האחרונים?ממליץ מאד. הסקריפט הכי מתקדם בתחום.
בפרט אחרי השדרוגים האחרונים.
לא הבנתי למה צריך גרפ, למה לא פשוט לשנות את הסגנון ולבטל ממנו כתב עילי ולהגדיל אותו כרגיל?עדכון:
למעשה התבוננתי במסמך במילה ראשונה ובחלון מתחתיו שהסקריפט עשה, וראיתי שדרך הפעולה של הסקריפט הוא, שעושה דרופ קפ על שתי שורות, בתוספת כתב עילי עד לגובה של השורה הראשונה, ואח"כ הקטנת גודל הגופן שיתאים לגודל הגופן של הפסקה.
הוה אומר, שבנוסחת גרפ פשוט, אפשר למחוק מהמלה הכתב עילי וגודל הגופן, וכך זה יחזור להיות דרופ קפ על פני שתי שורות, בדיוק כמו שרציתי בפתיחת האשכול.
עכשיו רק נשאר לבקש מ @יידישע קאפ שיטבע את זה באופן מובנה בתוך הסקריפט שלו (למרות שזה לא מיועד לדרופ קפ אלא לחלון).
ואם כבר מבקשים, אז שיעשה גם כפתור למחוק החלון באופן אוטומטי ולהחזיר הפסקה כמו שהיה מקודם.
שיטה חדשה ליצור את החלון (ע"י טאב במקום רווח מוגדל). זה פתר כמה בעיות שנתקלנו בהם בשיטה הקודמת (כמו סוגריים מוקטנים ועוד).מה השדרוגים האחרונים?
תיכף ר' אריאל יבוא ויפרט יותר.
הוא פירט שםDropword III – Id-Extras.com
www.id-extras.com
קודם כל טעיתי. זה לא כתב עילי רק baseline shift.לא הבנתי למה צריך גרפ, למה לא פשוט לשנות את הסגנון ולבטל ממנו כתב עילי ולהגדיל אותו כרגיל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים