- הוסף לסימניות
שלום לכולם.
לפני תקופה פיתחתי תוסף לקבלת התראות מפורומים שונים מכל הסוגים, ובתוכם גם פרוג. (התוסף שלי כמובן התבסס על התוסף הנפלא הזה וכאן המקום להודות ליוצר ההוא.)
פרסמתי אותו במתמחים טופ אך בשל כי הוא עשה בעיות מסוימות עם פרוג העדפתי להמתין עם הפרסום כאן.
וכעת בעת שהגעתי בס"ד לפרסום גרסה 2 והתוסף עובד באופן חלק גם עם פרוג אמרתי בליבי לפרסמו כאן למען יהנו כל הציבור הרחב.
אז מה זה בעצם?
במשפט אחד: תיבת התראות מאוחדת לכל הפורומים שלכם, ישירות בדפדפן.
התוסף שולף את כל ההתראות וההודעות הפרטיות מהפורומים שאתם חברים בהם (שתומכים בפלטפורמות NodeBB ו-XenForo) ומציג אותן בממשק אחד, נקי ונוח.
מה התוסף יודע לעשות? הנה כמה מהתכונות המרכזיות:
פונקציונליות ליבה:
התאמה אישית מלאה:
חווית משתמש נוחה:
פרטיות ואבטחה מעל הכל
חשוב לי להדגיש: התוסף פועל באופן מקומי לחלוטין על המחשב שלכם. שום מידע, הגדרות, או תוכן התראות נשלח לשרתים חיצוניים. הפרטיות שלכם מלאה.
באילו פורומים זה תומך?
התוסף מגיע עם רשימה מוכנה של פורומים פופולריים (פרוג, מתמחים טופ, תחומים, וכו'), וכמובן, אתם יכולים להוסיף כל פורום אחר בעצמכם!
להורדה בטוחה מחנות האינטרנט של Chrome
אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם, לקבל פידבקים, רעיונות לפיצ'רים עתידיים, או דיווחי באגים.
נהניתם מהתוסף? אשמח אם תדרגו אותו.
לפני תקופה פיתחתי תוסף לקבלת התראות מפורומים שונים מכל הסוגים, ובתוכם גם פרוג. (התוסף שלי כמובן התבסס על התוסף הנפלא הזה וכאן המקום להודות ליוצר ההוא.)
פרסמתי אותו במתמחים טופ אך בשל כי הוא עשה בעיות מסוימות עם פרוג העדפתי להמתין עם הפרסום כאן.
וכעת בעת שהגעתי בס"ד לפרסום גרסה 2 והתוסף עובד באופן חלק גם עם פרוג אמרתי בליבי לפרסמו כאן למען יהנו כל הציבור הרחב.
אז מה זה בעצם?
במשפט אחד: תיבת התראות מאוחדת לכל הפורומים שלכם, ישירות בדפדפן.
התוסף שולף את כל ההתראות וההודעות הפרטיות מהפורומים שאתם חברים בהם (שתומכים בפלטפורמות NodeBB ו-XenForo) ומציג אותן בממשק אחד, נקי ונוח.
מה התוסף יודע לעשות? הנה כמה מהתכונות המרכזיות:
- איחוד התראות מלא: קבלו התראות והודעות פרטיות מכל הפורומים בפיד אחד.
- הוספת פורומים בקלות: הוסיפו כל פורום מבוסס NodeBB או XenForo בכמה קליקים.
- זיהוי אוטומטי: התוסף יזהה לבד את סוג הפורום שהוספתם.
- עדכונים ברקע: התוסף בודק התראות חדשות באופן אוטומטי, גם כשהחלון שלו סגור.
- ערכות נושא ומצב כהה: בחרו מבין מספר עיצובים, כולל מצב כהה מלא.
- צלילים מותאמים: הגדירו צליל ייחודי לכל פורום, או אפילו העלו קבצי סאונד משלכם!
- ממשק גמיש: בחרו אם להציג את התוסף בחלון קופץ (Popup) או בסרגל צד (Side Panel) קבוע.
- ממשק נקי ומהיר: עוצב כדי להיות אינטואיטיבי וקל לשימוש.
- סימון כנקרא מיידי: התראות נעלמות מהרשימה מיד בלחיצה.
- חיווי על סטטוס חיבור: דעו תמיד אם התוסף מחובר בהצלחה לכל אחד מהפורומים שלכם.
פרטיות ואבטחה מעל הכל
חשוב לי להדגיש: התוסף פועל באופן מקומי לחלוטין על המחשב שלכם. שום מידע, הגדרות, או תוכן התראות נשלח לשרתים חיצוניים. הפרטיות שלכם מלאה.
באילו פורומים זה תומך?
התוסף מגיע עם רשימה מוכנה של פורומים פופולריים (פרוג, מתמחים טופ, תחומים, וכו'), וכמובן, אתם יכולים להוסיף כל פורום אחר בעצמכם!
אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם, לקבל פידבקים, רעיונות לפיצ'רים עתידיים, או דיווחי באגים.
נהניתם מהתוסף? אשמח אם תדרגו אותו.
הנושאים החמים

נגמר לכם הכוח להעתיק טקסטים לגוגל טרנסלייט?
הנה טעימה מהטירוף:
שליטה מוחלטת על כל טקסט

️
כפתור ה-
צ'אט שלא סתם עונה, אלא מבין!
).