את יכולה להסביר קצת יותר? את 'משחירה' מילה ומנסה לעצב אותה? מה עשית וזה לא נותן לך עכשיו?
לא, סליחה לא הסברתי את עצמי טוב.אם את רוצה שכל אות תהיה בפוט אחר את צריכה להשחיר אות אות (להאפיר....)
ככה לדוגמא:
צפה בקובץ המצורף 2039142
הי, "מדגדג" לי בזיכרון משהו,וואו, לא ידעתי שיש אופציה כזו בפוואר פוינט, מעניין.
אבל אין לי מושג.
אני מחכה שהתמונה תיפתח בנטפרי..
לא, אני רוצה להפריד,עיצוב אישי של האות?
את רוצה להמיר כל אחת מהאותיות לצורה, או לפרק את התיבת-טקסט להרבה תיבות-טקסט קטנות?לא, אני רוצה להפריד,
שכל אות תהיה בנפרד.
למשל אם אפרק את המילה "להתרומם"-
אז אוכל להזיז ,להוציא את האות ל'
ו"לשחק" איתה
אפשר לעשות זאת ע"י העתקה והדבקה באותו מקום (אולי עובד CTRL+F כמו באילוס?) ולמחוק אות אות בתורה...לא, סליחה לא הסברתי את עצמי טוב.
אני מתכוונת לפרק שיהיה אפשר להפריד את האותיות זו מזו, כל אות בפני עצמה.
זה הצלחתי במצגת הקודמת
![]()
וואו, לא ידעתי שיש אופציה כזו בפוואר פוינט, מעניין.
אבל אין לי מושג.
עריכה:
@לי@.ס ביקשתי מצ'אט GPT
1. כתיבת הטקסט
2. המרת הטקסט לצורה
- הוסף תיבת טקסט (הוספה → תיבת טקסט).
- הקלד את המילה או המשפט שאתה רוצה, בגופן עבה כדי שיהיה קל לעבוד עליו (למשל "Arial Black").
3. פירוק האותיות לעבודה נפרדת
- לחץ על תיבת הטקסט כך שתיבחר.
- העתק (Ctrl + C) את הטקסט.
- הדבק (Ctrl + V) עם האפשרות: הדבקה מיוחדת → תמונה (מטה-קובץ משופר) (Enhanced Metafile).
- כעת, לחץ על התמונה שהתקבלה, לחץ עליה לחיצה ימנית ובחר קבץ → פצל קבוצה.
- ייתכן שתצטרך לבצע פצל קבוצה פעמיים, עד שכל אות תהיה נפרדת.
4. עריכת נקודות הצורה
- אחרי הפירוק, כל אות היא אובייקט נפרד.
- עכשיו אפשר לבחור כל אות ולסובב, לשנות צבע, להזיז וכו'.
5. סיבוב והזזה חופשיים
- לחץ לחיצה ימנית על אות → ערוך נקודות.
- יופיעו נקודות לבנות שמאפשרות לך לעצב מחדש כל חלק של האות.
- סמן אות → גרור את ידית הסיבוב העגולה כדי לסובב.
- גרור את הצורה להזזה למקום הרצוי.
זהפרק את התיבת-טקסט להרבה תיבות-טקסט קטנות?
כמו זהאני מתכוונת לפרק שיהיה אפשר להפריד את האותיות זו מזו, כל אות בפני עצמה.
זה הצלחתי במצגת הקודמת
צפה בקובץ המצורף 2039145
זו הבעיה...יש לי טקסט ארוך.....כמובן רק אם לא מדובר בטקסט ארוך מדי...
יש אפשרות.
אני עשיתי בדרך הזאת:
תוסיפי צורה ללא רקע
תוסיפי תיבת טקסט על הצורה ותכתבי שם את המילה
תבחרי את שניהם ותעשי מזג צורות (למעלה צד ימין) - תבחרי "פצל"
לאחר מכן תוכלי להפריד את האותיות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים