- הוסף לסימניות
נסיך ענוג וישנוני~~
אשמח לשמוע את דעתכן על התאורה.
אשמח לשמוע את דעתכן על התאורה.
נערך לאחרונה ב:
קסום קסום קסום
ממיס!
אהבתי!
תודה טובי, אתקן אצלי.ברביעית חסר לי טיפה תאורה על הפנים,
האחרונה מושלמת!!!!!!
וכל התמונות מהממות ומגוונות
תודה שני.מדהים! איזה גיוון!
העיטוף החום כל כך מיוחד ןיפה!
תמונות ממש מתוקותת
ממש יפה
אהבתי מאוד את התאורה
רכה ויפה
תודה הני, אסדר זאת.יואו נעמה!
זה פשוט מושלם, התאורה, מהמם!
בקטנה-בעיטוף החום, ממליצה לך להקטין בליקויפיי קצת חסר פרופורציה מול הראש
תודה מירי.ממיס!!!
תאורה מושלמת!
תודה, את צודקת לגמרי, אבל לבנים אני אוהבת גם תמונות בלי כובע שיראו את השערות קצת בטבעי גם. [מה שלבנות רואים בסרט...]נדיר קצת הארה קטנה...אני חושבת שתינוקים חייב לצלם אותם עם משהו בשיער .
זה מייפה את הראש...]
תמונות מהממות!!!!
רוך , מתיקות טוהר ושלמות!
מהמם מהמם
רך עדין ומתוק!!
תודה לכןהשלישית הכי
סט חמוד!
תודה, צודקת, זה מה שיכולתי בנתונים הקיימים דאז, אבל ב"ה שידרגתי כבר את הציוד, להבא יהיה יותר טוב.עדין וחלומי.
הייתי מותחת הרבה יותר את השמיכות.
תודה על התשובה המפורטת, אני בניסוי ותעיה בקשר לתאורה [חדשה] אשים לב לזה יותר.סט מהמם!
מאד טבעי, חם, נעים!
אני דווקא אוהבת את הראש ככה, טבעי,
והתנוחות מתוקות!
שאלת על התאורה- לטעמי קצת מוצפת מידי. הייתי ממקדת אותה יותר עליו, ומרככת עוד טיפה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים