Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
לחברים בפורום ובעיקר אלו שיש להם אתר, אני חייב לספר על דבר מדהים שקרה לי בחודש האחרון.

מי שמכיר את נושא אתר ברשת יודע שלהגיע לדף ראשון בגוגל זה לא הדבר הכי פשוט, התקשרתי לאין ספור חברות קידום אתרים וכל אחד דורש ממך מינימום 2000 עד 2500 שקל לחודש, כשגם אז הם לא מתחייבים לך כלום, רק אומרים לך שכנראה אחרי שנה תגיע לעמוד ראשון.

לפני חודש מישהו קישר ביני לבין מתכנת מחשבים גאון, שעובד במסגרת חברה הנקראת "x314" שהיא כנראה חברה עם טכנולוגיה חדשה בתחום והוא מציע לי את העיסקה הבאה, 1500 ₪ לחודש ותוך חודש אתה נמצא בעמוד הראשון, האמת לא כ"כ האמנתי לסיפור הזה, אז התניתי את זה שאינני משלם לו עד שאכן זה יהיה בדף הראשון, והוא הסכים, כנראה היה בטוח בעצמו....

כל זה היה לפני שלושה שבועות בלבד, כעת אני יכול להזמין אתכם לפתוח גוגל לעשות חיפוש "הקמת במות" והעמוד שלי (שעדיין אפילו לא הספקתי ליצור בו מספיק תוכן) כבר נמצא שם במקום שביעי מלמעלה!! (נון סטופ אירועים)

מי שמכיר את התחום יודע עד כמה זה נשמע לא מציאותי, אבל עובדה היא עובדה. בקשתי ממנו בזמנו עוד אתרים שהוא קידם בצורה הזאת, ופשוט עשיתי חיפוש, והתוצאות מטורפות!!!

אין ספק שאני את המתכנת הזה לא עוזב ויהי מה... אבל הייתי חייב לשתף ולספר לכם על כך.

לשאלת רבים: כמה וכמה ניקים שאלו אותו באישי את הפרטים של המתכנת אז ניתן לשלוח מייל של התעניינות לכתובת מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או לטלפון 054-9855488 הוא אדם נחמד לגמרי (או שהוא יענה או אחד מעובדי החברה)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה