Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
או אולי צלמות מוצלחות מאמריקה, או ציירות או מתכנתות?
אני משער שאתם בטח אומרים לעצמכם למה צריך גרפיקאיות מבחוץ כשיש אותנו נכון?
אז למה בתחום של קניות בגדי ילדים אתם עוזרים אחד לשני ומעודדים אנשים שיתחילו לקנות ברשת ויפסיקו לקנות בעיר שלהם?
גם אם נעזוב לרגע את העניין שהחנויות בארץ נפגעות מזה (למה שאני יממן את העסק של השכנה?...)
בסופו של דבר אתם פוגעים בעצמכם
כי אתם יודעים מה יקרה ביום שתצליחו לשכנע את כולם שהכי משתלם לקנות בנקסט ובאיבי?
לא יהיה לכם עבודות גרפיקה כי לסינים יש גרפיקאיות בסין הם לא צריכים אתכם ואז כשגם לגרפיקאיות יהיה פחות עבודה, פחות אנשים ישלמו 700 שקל על סט צילום וכן על זה הדרך

ככה שבסופו של דבר כשאתם קונים בעיר שלכם גם אם אתם משלמים קצת יותר, בסופו של דבר יש סיכוי שחלק מהכסף יחזור אליכם לכיס השני (אני למשל מקפיד לעשות קניות בעיקר בעיר ועדיפות לעסקים של תושבי העיר) אבל כשאתם קונים בחול אין שום סיכוי שחלק מהכסף יחזור אליכם
(גילוי נאות
אני אישית לא נפגע מקניות ברשת כיון שכפי הידוע לי חברות הסינון חוסמות את הקטגוריה women)
יש תהליך כעת המשרד התקשורת להפחית דמי הקישוריות ככל הנראה מפני תלונות חברות הסלולר שמפסידים מהקוי תוכן.

זה ההודעות עכשיו קוי התוכן זועקים:
שר התקשורת רוצה לחסום לנו את הנשימה ולבטל את כל קווי התוכן
כידוע לכם עד היום השיחה לקו היא בעלות שיחה רגילה ולבעלי קווים ( כמעט כל הציבור) עם שיחות ללא הגבלה השיחה היא חינם!

בימים הקרובים משרד התקשורת עורך שימוע לחברות הסלולאריות ובו יוחלט אם להוריד את דמי הקישורית הווי אומר שהמהלך יגרום שהקווים יסגרו או יעברו ל1900 שעל כל דקה תשלמו חצי דקה וברור שבמצב הזה לא נוכל להמשיך בידכם לשנות את ההחלטה!!!

פנו בדחיפות עוד היום (אפשרי רק עד יום א' הקרוב) במכתב לשר התקשורת והסבירו לו עד כמה המהלך הזה יפגע בכם קשות ותבקשו שיבטל את השימוע וישאיר את המצב כמו שהיה עד עכשיו!!

לשכת השר:מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
פקס-026240029

פניות הציבור <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
פקס-035198110

אגף הנדסה ורישוי - לציין עבור ציון כהן <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
פקס-035198244

תפיצו הלאה זה חשוב
אחרת לא יהיה אפשר לשמוע את השיעורים הנפלאים אם תעבור ההחלטה הזאת.
http://il.nextdirect.com/iw/g92142s1#679275

מישהי קנתה את המעיל הזה?
איךה וא?
ואיזה מידה אני צריכה לתינוק בן שמונה חודשים?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה