Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
נציג הוט: "הוט שלום"
אני : "שלום, עברתי לפני כחודש לתשתית של בזק ושלחתי לכם הודעה דרך אתר נתק, אני רוצה רק לוודא שניתקתם אותי"
נציג הוט: "לא מופיעה כאן שום בקשה את עדיין מחוברת"
אני: "סליחה??? שלחתי לכם לפני חודש בקשה לניתוק ויש לי אישור על זה, תבטלו עכשיו את החיובים ותוודאו שלא יגבו לי על התקופה הזו סתם"
נציג: "אני לא מוסמך לעשות דבר כזה את מחוברת, תמתיני איתי רגע על הקו"

רגע(10 דקות)

נציג: "אני מודה לך על ההמתנה, תאמרי לי בבקשה למה החלטת להתנתק?"
אני:"שרות גרוע, טכנאי שנקבע למועד מאוחר והבריז באותו יום בטענה שלא הייתי זמינה כשהייתי זמינה כל היום, גביית כספים שלא כדין, אין עם מי לדבר בשרות לקוחות, צריך עוד?"
נציג: מעביר אותי להמתנה בלי מילה נוספת.

המתנה (כ-6 דקות)

נציגה: "הוט שלום מדברת סעידה במה אוכל לעזור?"
אני: "אההם, למה העבירו אותי אלייך בדיוק?"
נציגה: "אני שרות לקוחות מה זאת אומרת, מה את צריכה?"
אני: חוזרת על הסיפור עם אתר נתק ומסיימת בכך שאני לא מוכנה שיגבו לי אגורה מיותרת
נציגה: "על איזה אגורה את מדברת (אחרי שסיפרתי לה ולנציג את כל הסיפור)
אני: "תגידי מה עובר עליכם אני עכשיו הסברתי לך ומקודם לנציג שאני מנסה להתנתק ממכם, שלחתי לכם הודעה לניתוק כי עברתי לבזק, וכו וכו וכו"
נציגה:"אה אוקיי, תוכלי לאמר לי למה את מתנתקת? מה הסיבה טכנית? מחיר? מה?"
אני:חוזרת על סיבת הניתוק
נציגה: "טוב אני מעבירה אותך לנציגה שתנתק אותך עכשיו"

המתנה (כ 6 דקות נוספות)

נציגה :"שלום מדברת פטימה במה אוכל לעזור?"
אני: חוזרת על הסיפור בדרישה לניתוק מיידי
נציגה:"רגע, למה את מבקשת להתנתק?"
אני: "אני לא רוצה לענות פעם שלישית על השאלה הזאת! נתקו אותי וזהו"
נציגה: "אבל אני חייבת לכתוב סיבה לניתוק"
אני: "אני לא אוהבת את הצבע של הלוגו שלכם, טוב? את יכולה לקרא מה שהנציגים הקודמים כתבו?"
נציגה : "זה לא סיבה מוצדקת, אני צריכה סיבה הגיונית, מה , מחיר? טכני? מה רק כי הטכנטי לא הגיע?" (אז היא כן קראה...)
אני: "לא, לא רק, אני רוצה להתנתק בבקשה!!"
נציגה: "אני לא מוסמכת לנתק אבל אני אפתח בקשה ויחזרו אלייך"
אני: "ובינתיים המנוי פעיל וממשיכים לגבות לי 80 שקל???? לא!! נתקו אותי מהיום ששלחתי הודעה מנתק"
נציגה: "אין לי כאן כפתור ניתוק, אני לא יכולה, אני רוצה לעזור לך אבל אין לי מה לעשות, יחזרו אלייך"

למי שהיה סבלנות לקרא עד עכשיו אודה מאוד לרעיון מה אני עושה הלאה????
:mad::eek::rolleyes::confused::mad::eek::rolleyes::confused::confused::confused::confused:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה