Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
לשלום
הבו עצה הלום
לא רציתי לפגוע בחברה אך ככל הנראה לא נותר לי ברירה
הייתי לקוח של נתיב ומשום כמה סיבות החלטתי להתנתק מהם

הבעיה הוא שאני מתקשר כבר חודש וחצי !!!!!!
וענו לי רק פעמים ספורות
כי ברוב הפעמים עונים ממוקד הפניות ואומרים שיחזרו אליך ואף אחד לא חוזר !!!

אין לי אפילו כח לגחך מול הצחוק שהם עושים מעצמם

כשענו לי כבר. אמרו לי שאני צריך לשלוח טופס בפקס ואז מיד !!! יתקשר אלי מישהו כדי לנתק אותי

שלחתי את הטופס ב23.07.2012 עם כמה מספרי טלפון ועד עכשיו צוות שלם לא הצליח למצוא אותי. נעבעך

מה עושים עם ה.... האלו
אני פשוט ממשיך ומשלם כמו טאטאלע
ואין אפשרות של אתר נתק להתנתק מהם

זה גורם לי סתם ככה לחשוב על מקצועיותה של חברה חרדית שרוצה בכוח לצמצם את מעגל הלקוחות שלה
זה פשוט מזעזע

אנא אם מישהו יש לו ניסיון עם החברה הזאתי שיכתוב במה הוא יכול לעזור לי.
תודה רבה

נ.ב. חבל שלא הייתי מספיק חריף זה פשוט בבוקר ואני לא רוצה להרוס לעצמי יום שלם בגלל החברה המטופשת הזאת
אני פותחת את האשכול הזה במר נפשי, אחרי שזכיתי ב"ה בבין הזמנים הזה לראות פינות חמד פה ושם בארצנו הקדושה ולטייל בערים נחמדות ומטופחות,
וחזרתי אל עיר הקודש מודיעין עילית והיא מושפלת עד עפר, ועד בכלל.
אני לא מדברת על ערי החולין כמו הרצליה ומודיעין, שם משקיעים ומטפחים מהמסד עד הטפחות כולל הכלבים,
אבל גם לעבור בביתר, שהיא עיר חרדית ,יוצאות העיניים מהמרחבים, מהנוי ומההשקעה בכל פארק קטן וגינה גדולה.
למה בעיר הילדים אין מספיק שכל ורצון להשקיע קצת יותר בטעם? למה צריך לתקוע לנו שלושה מתקנים ורצפה זרועת חול ולתת לנו להתמודד עם זה למשך שנים?
גינות שהקימו לפני חמש עשרה שנה, הנדנדות כבר שבורות, החול מזוהם, הצמחיה (שאז עוד השקיעו בה קצת, היום גם זה לא) גדלה פרא, ולא מעניין אף אחד.
עיר של ארבעים אלף נפש, ורובה ילדים!!! שיש בה פארק עירוני אחד, בו במתחם של הילדים נקרעה הסככה ואף אחד לא חושב שצריך לסדר אותה (לפחות שנתיים זה עומד ככה),
פארק בו מתחם המים היחיד ללא ניקוז מסודר והכל מלא בוץ סביב ושמחה וששון, בו עובדי הניקיון עוברים אולי פעם בשבוע ולכן בבין הזמנים הרצפה זרועה בכל מיני... אני לא מדברת על "מקוריות" המתקנים שחוץ מ"בינוני" לא מגיע להם ציון גבוה יותר.
זה באמת מגיע לנו?
הילדים שלנו חשובים פחות מהכלבים של תושבי מודיעין???

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה