Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
@S&S ביקשת -
"מנושא לנושא באותו נושא"
איך מצרפים כמה PDFים לקובץ אחד?
לא היה לי דרך להגיע אליך... ואני מקווה שאני לא חורג מכללי הפורום
יש תוכנה שנקראת PDFsam שיש בה את כל הפונקציות לקבצי פידיאף - מאוד פשוטה ונוחה - ובעברית.
צירפתי את קובץ ההתקנה במג'יקוד. כמובן להוריד כוכביות.
יש לי אותה גם בגירסה ניידת, אם תרצה כתוב לי מייל ויתכן שיש עדכונים.
מקווה שהייתי האיש הנכון במקום הנכון.;)
  • תודה
Reactions: S&S1 //
1 תגובות
כשהחלו הטלפונים והמיילים לזרום, לא הבנו מה קורה, עכשיו כשהגלים שממשיכים לזרום מתבררים זה מתסכל פי כמה.

אני רואה שזה מתחיל להתגלגל, אז בבקשה אל תלחצו על הקישור הזה, שלא יהיה כאבי ראש נוספים.
מן הסתם קבלתם או תקבלו מייל מכתובת מוזרה עם שם מוכר, שם שנמצא מן הסתם באנשי הקשר שלכם או שאי פעם יצרתם קשר מיורי איתו , תתעלמו ממנו, אל תתיחסו, תדלגו עליו, לפחות אל תרשמו לאתר שהם משווקים.
אצלי הכל החל כשאשתי נרשמה בהרשמה תמימה לעוד אתר ממייל דומה שהתקבל, ומכאן זה התגלגל למייל השיווקי שלהם שנשלח לכל אנשי הקשר שאי פעם שלחו מייל לאשתי, קיבלו מייל מאשתי, או אפילו רק כותבו יחד לאותו המייל, פשוט מטרד עצום, של המון פניות של אנשים ששולחים על מה מדובר, כל מיני אנשים שפעם אחרונה שכותבו לאותו המייל היה לפני 8 אנשים, בקיצור אל תנסו את זה, פשוט תדלגו.

אם נורא חשוב לכם כן להרשם לאתר שלהם, פשוט תורידו את הוי שנמצא מתחת הלחצן של ההרשמה, מה שמפיל את כולם בהטרדה הזו.
הנרקססת - כך מכנה עדי גורדון את נרקסיזם בן דורנו.

כולנו נמצאים שם, להגדרתו.

אנחנו חיים בעולם נרקסיסט.

זה מרתק מבחינתי.

דווקא מכיוון שאני מבינה כמה קל ליפול לשם, לתוך תודעה כזו של 'רצון להיות רלוונטי', כהגדרתו של גורדון.

אני חושבת שמדובר בעבודה האמיתית של דורנו.

לברר, לברר ולברר מה המטרה האמיתית שלי?

והאם זה גרוע להיות רלוונטי?

האמת שזה לא גרוע, אבל זה צריך להיות מתוך רצון ושאיפה לבוא לידי ביטוי כי צריך, וזה טובת העולם, ולא רצון ושאיפה לבוא לידי ביטוי כדי שיראו אותי דווקא.

לשנות את הגישה הזו זה מטורף בעיני.

זה לבוא לעצמך ולומר:

אתה חשוב כמו כל אדם אחר.

למעשה, אתה רגיל כמו כל אחד.

ומבחינת האמת,

לא משנה אם רואים אותך, קוראים אותך,

או אם אדם אחר אומר את הדברים,

כדאי להתגייס לטובת העולם לא מתוך רצון להיות זה שמשפיע,

אלא מתוך רצון שיהיה טוב,

והרבה שלוחים למקום.

זה לחזור לנקודה האמיתית, הרגילה.

אבל לא לשכוח שצריך להשתדל לפעול ולהביא את עצמך לידי ביטוי.

כמו שאמר טרומפלדור: "אם צריך גלגל - אני גלגל"

שזו האמירה הכי לא נרקסיסטית שיש.

כך אפשר לראות אנשים שהם מפורסמים מאוד אפילו,

אבל מזכירים לעצמם פעמיים ביום באהבה רבה "שמע ישראל...ה' אחד".

הם באים מתוך גישה שכולנו אחד, ואם צריך לתרום אז נתרום.

ולא משנה מה...

חשוב לציין שלפי הסברו של עדי גורדון לא ניתן להתגבר על נרקסיזם אלא פשוט להכנס לתהליך כללי של ריפוי והשינוי יבוא מעצמו.

אני מוסיפה שיתכן שהנרקסיזם או הרצון להיות רלוונטים זה ביטוי של הנשמה ששואפת להתגלות וברגע שאדם כבר משקיע בריפוי הוא ילמד אט אט מה נכון עבורו, ויכנס לתהליך של הגשמה עצמית, וממילא העיסוק המוגזם סביב עצמו - יפחת לאיטו.

מה דעתכם על כך?
האם זו הגדרה נכונה של נרקסיזם 'להיות רלוונטי' ואם כן, איך נראה אפשר לרפא את עצמנו ואת החברה?
אני שואלת מכיוון שאם נרקסיזם זה כח מניע, מה יקרה אם נחליט ונצליח להפסיק להיות נרקסיסטים, האם
החברה תפסיק להתקדם?
ואולי נרקיסיזם הוא בעצם דבר חיובי אם התוצאה שלו זה קידום חברתי ועולמי?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה