Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
רבותי זה לא הגיוני! כבר תקופה ארוכה מאוד שיש בעיה חמורה בשרתי גוגל, והתאגיד הענק הזה, שמגלגל גזיליוני דולרים, לא עושה כלום בשביל לפתור את זה!
אין לתאר איזה נזק זה עושה לאנשים!

למי שב"ה עדיין לא נתקל בזה - הסבר קצר. (אפשר לראות באשכולות הרבים שנפתחו על זה כאן,
למשל)
גוגל מציעה אפשרות של אימות דו שלבי לחשבון. שבכל כניסה לחשבון, הם יתקשרו לטלפון, וימסרו סיסמה, וכך יוודאו שבעלי החשבון הוא זה שנכנס. הם מציעים מראש להגדיר שהאימות יהיה בשיחה קולית ולא בSMS.

מה שקורה כבר תקופה ארוכה (לדעתי כבר שנה!!) שבמקרים רבים מאוד, החשבון פשוט לא מנסה אפילו להתקשר, ואז נחסם לגמרי!!!

כל החומר הולך!! לפעמים מצליחים איכשהו להציל אחרי תקופה עם כל מיני קומבינות.

תתארו לעצמכם מה זה עסק שהמייל שלו נחסם בעונת השיא או אחרי קמפיין! זה הרי יכול פשוט לגרום לעסק להסגר.

מה שקורה שכל בן אדם נתקל בתקלה, חושב שזה מקרה, מנסה פה שם, פותח עוד אשכול בפרוג, וממשיכים הלאה.

רבותי זה לא תקלה מקרית, זו תקלה מערכתית חמורה מאוד, ובינתיים לא שמענו מגוגל שהם מנסים אפילו לפתור את זה!!!

חייבים למחות ולהעלות את זה למודעות. מי שיכול לעניין גופי תקשורת, חברי כנסת, וכן לשלוח פניה לגוגל באופן אישי, שיפתרו את בעיית האימות הדו שלבי בדחיפות!!!

אגב הבעיה היא רק באימות בשיחה קולית, כלומר בעיקר של בעלי הטלפון הכשר.

בינתיים הנה רשימת טלפונים של גוגל:

1. גוגל טלפון-074-7466436
  2. גוגל אדס טלפון- 1-809-343-032
  3. גוגל ישראל טלפון- 074-7466436.
  4. גוגל ישראל משאבי אנוש טלפון- 074-7466436.
  5. גוגל שירות לקוחות טלפון 074-7466436
  6. גוגל תמיכה טלפון 074-7466436
"פיל פילון אפו ארוך
לא יידע כיצד לדרוך,
רק אתמול נולד הפיל
וללכת לא רגיל..."

אתמול הבטחתי
כאן לשתף יצירה נוספת שלו,
אז קבלו את פיל פילון.
החיסרון ביצירה הזאת, הצפצפה,
זה עלול להרעיש משהו "שקשישים" כמונו לא ממש אוהבים..

יש כאן חיתוך של פיל מסול (איך לא :))
מקל רופא לאחיזה כשמצפצפים,
ומשרוקית מעצבנת, כזאת שנפתחת כמו חדק של פיל כששורקים.

תודו שהסבא הזה מוכשר...:eek:

צפה בקובץ המצורף 303005

צפה בקובץ המצורף 303006
  • תודה
Reactions: שוש גרפיקה1 //
17 תגובות
אני בתהליך רכישת דירה עכשיו.
בחרתי לנסות לעשות את התהליך לבד בהשוואת נתונים מבנק לבנק כדי לחסוך את עלות יועץ המשכנתאות מתוך הבנה שבין כה בשנים הקרובות אעשה מחזור ברגע שהריביות ירדו, במקביל תכננתי שברגע שתהיה בידי ההצעה האחרונה מהבנק אפנה ליועץ משכנתאות ליעוץ ובמידה והוא מבטיח לי שישיג לי תנאים טובים יותר אשכור את שירותיו.
כך חשבתי, בפועל פניתי לכל הבנקים שמתעסקים במשכנתאות, חלקם בכלל לא חזרו אלי, אחרים הבטיחו שיתאמו איתי פגישה ואז נעלמו, הגדיל לעשות בנק לאומי איתם כבר ישבתי לפגישה והבטיחו לי הצעה עוד באותו היום, אבל המשותף בין כולם שבשלב זה הם התאדו, ניסתי לתפוס אותם חזרה בטלפון או במייל, אבל הם לא זמינים.
כבר קרוב לחודש שאני בסיטואציה וכל פעם אני נדהם ממנה מחדש, הבנקים מרויחים הון תועפות מהלוואות המשכנתא, הם בנו לשם כך אתרים מיוחדים ונציגים שאמורים להיות ממש זמינים, אבל בשעת מעשה הם די נעלמים.
מיום ליום אני נאלץ לחשוב שיש מצב שפשוט נוח להם שאני אפנה ליועץ שיעשה את כל הטפסולגיה עבורם ויחסוך להם עבודה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה