Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 143
  • אשמח לקבל עצה איך עובדים מול פרילנסרים תמיד, ובמיוחד עכשיו.

יש לי את אותה בעיה עם כמה אנשים שאני עובדת איתם, ואני מתחילה לחשוב שהבעיה בי!

אני ליפני תקופת עומס (פורים), ואנחנו עסק די חדש. הייתי ממש מאורגנת עם כל מה שצריך לעשות, ומי שעובדת איתי על המרקטינג לדוגמה הבטיחה שהכול יהיה מוכן "השבוע", עבר שבוע, ועוד שבוע, אבל היא הייתה בבידוד, ואז שוב בידוד ושוב (עם ילד אחד). והיא מבטיחה "שהיום" והשבוע" הכול יהיה מוכן וגורנישט.

עכשיו אני באמת מנסה להיות סבלנית ולהבין. גם הורדתי ממנה את מה שמישהו אחר יכול לעשות, וזה תקופה קשה, אבל פקעה סבלנותי. כמה אני יכולה להפסיד? אני גם לא רוצה להחליף למישהי אחרת כרגע כי אין לי זמן להכשיר ,ומי ערב לי שההבאה כן תהיה זמינה? זה תקופה קשה לכולם.

מצד שני, אי אפשר לנהל ככה עסק.

שלא תבינו לא נכון, אני מבינה שיש סגר, ואני גם הייתי בבידוד כמה פעמים... מפריע לי חוסר השקיפות.

תגידי "אני לא יוכל לעבוד בסגר, אךXXX - ולהציע פתרון חלקי לפחות (אני יהיה זמינה רק לדברים קרטים, תגידי מה הכי חשוב ואני יעשה את זה היום ליפני הסגר, תפני אותי למישהי אחרת, וכו').
    • תודה
    Reactions: זה אני :)1 //
    0 תגובות
    חייבת לשתף:

לפני כחודש בשעות הערב המאוחרות הייתי לבד בבית. ו.. דפיקות חזקות על הדלת
    אני מקדימה ואומרת שב"ה לא סובלת מחרדות ודמיונות אבל נ-ב-ה-ל-ת-י

היה שם בודק קורונה!!!!!!!

הלב שלי קפץ, מחשבות עפו לי בראש..
    תאריכים שהייתי בקורונה.. קיבלתי אישור החלמה... בעלי גם.. והבן שלי שבועיים אחרנו - גם כבר עברו

והוא שואל אותי "איפה X"? (הבן שלי)
    הבן שלי יצא, הלב שלי קפץ
    האם אני אמורה לצפות לקנס? מה הוא רוצה? את מי הוא בא לבדוק או לקחת???????

נזכרתי שהבוקר הבן שלי אמר שחבר שלו לא מרגיש טוב והוא היה לידו לפני כמה ימים (אבל החבר אפילו לא נבדק...) אז הוא לא צריך בידוד..

והשוב הוא שואל אותי..
    אני אומרת הלך לחבר
    - מה הכתובת? לאן הלך?
    - לא יודעת כתובת מדויקת (אמיתי)

עוד כמה שאלות והקפצת לב
    והוא הלך.. ואז אני קולטת כמה ילדים לידו
    ונזכרת שראיתי מודעה "מכירת תחפושת בודקי קורונה"!!!!!!!!!!

לא יודעת את מי זה מצחיק, לא מדמינת מה יקרה אם הם יפנו לאנשים מבוגרים ברחוב עם שאלות מוזרות (והזכרת שמות בני משפחה...)

דעתכם?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה