Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
היה לי מגהץ קיטור של חברת בראון (הדגם הזה) שהתקלקל והחנות זיכתה אותי כי זה היה באחריות
המוכר הציע לי אם אני רוצה לשדרג למגהץ טפאל (הדגם הזה) ובגלל שהוא מיהר הוא אמר לי שזה עולה יותר אבל הוא לא יגבה ממני את ההפרש...
וככה מרוצה ושמחה חזרתי הביתה ומשיטוט ברשת עולה כי המגהץ שהוא הביא לי של טפאל עולה יותר מ-200 ש"ח פחות(!) מהמגהץ שהיה לי של בראון.
השאלה שלי אם לחזור אליו ולהחליף למגהץ של בראון או שבכל זאת המגהץ של טפאל יותר טוב ושווה לי להשאר עם זה?
מנסה למצוא נקודות זכות על המוכר שאולי בכל זאת מכר לי את המגהץ של טפאל כי הוא יותר טוב...
ממש אשמח לקבל המלצות או דיס על כל אחד מהמגהצים הנ"ל
ועוד יותר טוב אם יש למישהי ניסיון עם שתיהם ותוכל לייעץ לי מה עדיף

תודה רבה!
מגהץ טפאל:
1612116804854.png
מגהץ בראון:
1612116838012.png
  • תודה
Reactions: אריאל לוי1 //
8 תגובות
  • 121

• תודה רבה!!!
    0 תגובות
    קופת חולים כללית קלטו את הצורך הנואש של צעירים רבים להיות כבר מחוסנים, והם פשוט החליטו לצפצף על ההוראות לתעדף מבוגרים קודם, ולתת חיסונים לכל מי שבא
    ולאחר מכן להציע לאנשים מרוצים לעבור לקופה שלהם.

עכשיו, איך זה עובד?
    קחו דוגמא את 'מכבי'.
    יש להם מעט מבוגרים בישוב קטן, אז הם מקימים מקום איזורי כדי לחסן את כל המבוגרים של כל המחוז, וכך לעמוד בכללים. אבל 'כללית' עושים משהו אחר. הם באים עם כל ה1000 חיסונים לכל חור, ואחרי שהם מחסנים את המבוגרים המעוניינים, נשארים להם מאות חיסונים, ואז 'לטובת הציבור' וכדי שלא יזרקו חיסונים לפח, הם מאשרים לכל מי שרוצה להתחסן.

לפני כמה ימים שמעתי את מנכ"ל מכבי רן סער ברדיו קובל על קופות מסויימות שמציעים לאנשים צעירים חיסונים בתמורה לכך שיעברו אליהם ויעזבו את מכבי.

היום ראיתי ידיעה זו:
    ‏חיסוני קורונה לכולם בדרום: קופת חולים 'כללית' מזמינה הבוקר את אזרחים מכל הגילאים לבוא להתחסן עקב עודף מנות שבקרוב יפוג תוקפן. מיקום: אולם הספורט 'גיטיס' בשדרות וב- 'אגמים' אשקלון. כאמור, חברי 'כללית' בלבד. מתן צורי

מה זה נראה לכם אם לא משהו מתוכנן ומאורגן מראש? איך הם יכולים לדעת היכן יהיו מנות עודפות כבר מהבוקר? ועוד בשתי מקומות נפרדים?

לא יודע, אותי זה מרגיז.

וכי יהא חוטא נשכר??

(כתבתי כללית כי זה מה שאני מכיר, אולי יש עוד)
    • תודה
    Reactions: ISO ו-טנקס2 //
    130 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה