Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
האתר שלי מאוחסן ביופרס. (www.barela.co.il)

לפני כחצי שנה נאלצתי לשדרג את חבילת האחסון מחבילה בסיסית למקצועית בתוספת של כ70% עלות.
לאחרונה הוספתי כמות ניכרת של תמונות, והשבוע קיבלתי הודעה ששוב יש חריגה ממגבלות שטח הדיסק, ועלי לבצע שדרוג נוסף שיכפיל את עלות האחסון מהסכום שאני משלמת היום.
אין לי צורך בחבילה הזו על כל השדרוגים שבה, וממש לא מעוניינת להכפיל את העלויות.

האם יש לאי מי ניסיון חיובי עם חברת אחסון אמינה ואיכותית במחירים סבירים יותר?
אודה לכם אם תוכלו להחכים אותי מנסיונכם.
קודם כל מדובר על תינוקת בת חודשיים!
טוב, אז היה משהו מוזר שנראה כוויה, שמנו ביבי פסטה, לא עזר, שמנו אניטיול שאצל הגדולים עזר פלאים- פה רק החמיר את המצב
חזרנו ליומיים לביבי פסטה וחזר למצב הקודם, ניסינו אורה קרם- החמיר שוב חזרנו לביבי פסטה,
הלכנו לרופאת משפחה הביאה דקטקורט של פטריה, המצב רק החמיר,
חזרנו לרופאה, הביאה דרמוקבין -סטוראידים יום אחד נראה היה שהיה שיפור והשאר- נאדה,
הזהירה לא יותר משבוע, הפסקנו, הלכנו לרופא עור,
אמר לשים שוב דקטקורט אבל במקום 3 פעמים ביום כל החתלה ולפני יציאה או לילה לשים מעל אגיסטן ביבי,
ובנוסף להשרות פעמים ביום כמה דקות בקערה עם מים וסודה לשתיה- אל תעשו את זה התינוקת אחר כך צרחה שעות זה שרף (למרות שאני לא בטוחה שלא שיפר מעט- אבל אני לא מסוגלת לעשות לה את זה שוב)
אחרי הדקטקורט כל החתלה נהיה שם שמח תשמח, הכוויה עצמה באמת השתפרה אבל כל המסביב הצטרף לחגיגה המזעזעת,
ביאוש הלכנו שוב אבל הפעם לא לרופאת משפחה אלא לרופאת ילדים,
לא היה לה מה לחדש לי חוץ מאולי שוב דרמוקבין שלא מומלץ הרבה וגם לא עזר,

כמובן שכבר שבוע אין מגבונים בכלל בכלל רק שטיפה במים וסבון וניגוב עדין בטפיחות וסגירה של טיטול רק על מקום יבש לחלוטין,
עכשיו ניסינו לעבור לפמפרס, עד עכשיו היה אגיס, עוד לא יודעת מה בקשר לזה,

בבקשה דחוף עצה,
ראיתי שמן זית וקמח תפו"א זה עוזר גם במקרים שהרופאים הביאו כבר דברים עם סטרואידים ונגד פטריות?
ובבקשה דברים שלא שורפים לתינוק...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה