Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
בעקבות האשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=976187#post976187
על ציוריה הנפלאים של סא
לספר החדש "שעת סיפור 2" הספר יצא לאור!!!!
ניתן להשיגו במחיר מוזל 052-7678689
מומלץ בחום!!!
אז pr, YB nekuda, נעמי ברקאי, YR, מירי ו., album ונוי... ביקשתן עדכון, קיבלתן....
  • 75
  • בעקבות כתבה שעלתה השבוע באחד ממוספי הנשים (אולי בתוך המשפחה- לא בטוחה).
    שימו לב- תעסוקה בעלויות של כמה שטויות מהכל בשקל, עדיף בתוספת לאיזה כמה שטויות כמו איגלואים או משהו כזה- יש לכם תעסוקה מושלמת כולל להזמין את המשפחה המורחבת ליום גיבוש משפחתי. הכל בעלויות אפסיות!
    מה התוכנית? חדר בריחה.
    בוחרים חדר גדול וממוזג.
    בוחרים סיפור ותאם למשפחה- החתונה של הדודה ואין נרות, נופש משפחתי ושכחו את המפתחות, נתקענו באמצע כביש נידח אי שם בקצה העולם שמאלה- כל מה שעולה בדעתכם.
    בונים תוכנית חידות לכל הגילאים.
    איך?
    יש כמה וכמה שלבים, בין השלבים משלבים גם חלוקת ממתק כלשהו, יצירה- אלו ההוצאות היחידות בערך- כמה גרושים. באמת כמה גרושים. חדר בריחה למשפחה מורחבת יכול להסתכם ב20-30 שקל לכולם ביחד.
    משלבים חידות תורניות (למשל אונקי עם השיר אם היו בני אדם מרגישים- פתרון שקית של אור החיים), חידות לשוניות וכדו'- חלק קלות ממש- כמו מה הקשר בין דוד משה, דודה רבקה ודוד אליעזר? לכולם יש ילד בשם מנדי ע"ש סבא מנדל/ כולם גרים בירושלים/ לכולם יש רק בנים).
    וזהו. יש לכם תוכנית חויתית בלי להוציא את האף לתנור שבחוץ, בלי לשבור תוכניות חסכון, ולכל המשפחה!
    מהורים המתממודדים עם התופעה.
    ילדה (נערה( שזיימה כיתה ז'
    עולה לכיתה ח'.
    אחיותיה הקטנות משובצות בקיטנת בית הספר כל יום מ 8-1 -מסובסד ע"י העיריה.
    רשמתי אותה לפעילות קץ של הבית ספר שעלתה 290 שקל
    הכוללת 7 מפגשים.
    2 ההורים עובדים מחוץ לבית.
    הפעילויות מטעם בית הספר:
    המפגש הראשון היה - שעתיים משהו שרפו פיתה ומרשמלו.
    מאז
    היו עוד כמה מפגשים של שעתיים ולא בשעות הבוקר.
    היא כל הבוקר ישנה
    אין מה לעשות
    אין בשביל מה ללכת לישון אז הולכים לישון אחרי ההורים.
    משועמממת ואוכלת כל היום.
    רציתי לשאול שאלה,
    למה אי אפשר גם לגיל הז לעשות פעילויות בבוקר?
    רק מ 5-7 אחרה"צ (שאז גם אין לי עזרה כשאני חוזרת אחרי יום עבודה)
    וחוזרים ב 7 ואז כל התכנונים:
    ארוחות ערב, ים, בריכה, קניון, ירושלים ביג ביט
    כאילו מה נסגר?
    הילדה שלי עדיים קטנה איך אשלח אותה לבד עם 3 חברות לירושלים (למה ההורים האחרים כן מרשים ואני לא)
    וגם חזרה הביתה בערב אני מגבילה עד 9:30 (ומי אוכל בשעה 8 ארוחת ערב.
    די
    נמאסלי לבדוק כ ל יציאה ולחשב שעות יציאה
    נמאס לי אין לי את האפשרות לתת לה מנה.
    אני לא רוצה שיגדלו את הבת של,
    אני רוצה לגדל אותה אבל עכשיו לפני בין הזמנים למה לא מגיע להם מעטפת מהבית ספר?
    אם אנחנו בין כך משלמים?
    מה ההפקרות הזו?
    אני חושבת באמת שמגיע להם לצאת ולהשתחרר ואנחנו בבין הזמנים באמת נעשה את זה.
    אבל עכשיו, עוד לפני.
    לנה אין מענה מהבית ספר?
    אני טוענת שכל מה שחינכנו והרגלנו את הילדה שנה שלימה הולך לאיבוד בשבועיים האלה..
    על מה שלמנו?
    על תוכנית באולם עם שיר ומסך?
    באמת?
    אני נורא כאובה ומתלוננת,
    רק אני ככה?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה