Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
בעקבות פניות מקונים, אנחנו מרחיבים את מגוון המתנות לבת מצווה באתר https://matanashops.com/, בנוסף לכך גם מתנות לבר מצווה ומתנות לתינוק.

מעוניינת להצטרף כמוכרת? הרישום חינם!

אפשר ליצור קשר במייל

ahuva
@
matanashops.com
  • תודה
Reactions: anotherית1 //
2 תגובות
 תגובה אחרונה 
בהמשך למאמר המפורט של @סמרקט

ולכל השואלים -
@דבורה2 @דוד זקס @גרף הול

אז איך פותחים בתיבת ג'ימייל החינמי את המייל העסקי?

אנחנו יוצאים בהנחה שיש לנו אתר/קנינו דומיין
נגיד שהאתר שלי זה aaaa.co.il
ואני רוצה לפתוח מייל office @ aaaa.co.il
יש לפתוח תיבת מייל בשרת אחסון של האתר (פה אני משתמשת בממשק של plesk, בכל ממשק זה נראה טיפה שונה, אבל בכולם הרעיון זהה)
בשלב ראשון מגדירים את תיבת המייל החדשה באחסון, ומגדירים שכל ההודעות ממנה יעברו לתיבת גימיל שלי
1.JPG
2.JPG

בשלב הזה כל הודעה שתשלח לכתובת office @ aaaa.co.il
תועבר אוטומטית לכתובת my-gmail @ gmail.com

מה שנשאר זה להגדיר את תיבת המייל שלי, שההודעות היוצאות ממנה יצאו מהשם office @ aaaa.co.il
איך עושים את זה?
נכנסים לתיבת המייל ->הגדרות (גלגל שיניים) -> בוחרים את לשונית 'חשבונות ויבוא'
ושם באזור של 'שליחת דואר כ'- לוחצים על הוסף עוד כתובת אימייל
3.JPG
מכניסים את הפרטים של תיבת הדואר העסקית

4.JPG
לוחצים על הבא
מכניסים את הסיסמה
5.JPG

מקבלים למייל קוד אימות בשביל לאשר את כתובת הג'ימייל
וזהו.

תוכלו גם להגדיר שהכתובת העסקית היא ברירת המחדל של הג'ימייל

בהצלחה
  • 122
  • 0 תגובות
  • 148
  • 0 תגובות
  • 123
  • הילדים מתלוננים על ניתוקים? השיחות שלכם גם מתנתקות כל הזמן? זה לא רק אצלכם. נתונים של משרד התקשורת מראים כי עד 90% מהשיחות בערים החרדיות מתנתקות בשעות העומס בתקופת הסגר, שבה משמשים מכשירי הטלפון כאמצעי המרכזי ללמידה-מרחוק בבתי ספר רבים.
    בתקופות מסוימות ממרץ ועד מאי, שנדגמו על ידי משרד התקשורת, נרשמו בעיר החרדית ביתר עילית עד 90% ניתוקים. בימי "שגרת קורונה", ברקע סגר או הגבלה על עיר מסוימת, נרשמים עד 40% בניתוקי שיחות.
    הניתוקים הרבים, מעלים את הביקורת במגזר החרדי על מחסור במענה יעיל לחינוך החרדי, הן ביצירת אלטרנטיבות טכניות נוספות כהוספת אנטנות חדשות במקומות הבעייתיים והן במציאת פתרונות לקיום לימודים במתווים אחרים שיאפשרו לילדים למידה ולא יותירו אותם עם המצב העכשווי הלא נוח בעליל.
    נושא הלימודים ב"מרחב הקולי" מעורר דיונים רבים בחברה החרדית. השעות הרבות בהן נדרשים הילדים לשבת כשהם מאזינים לשיעורים טלפוניים, הן אתגר לא מבוטל שילדים רבים מתקשים לעמוד בו. נושא זה הוא חלק מהסיבה להחלטת מוסדות חינוכיים רבים לחזור ולפעול מחשש "לאבד" את התלמידים לטובת הרחוב.
    לבנתיים, שר התקשורת יועז הנדל, פנה בנושא לראש המל"ל, מאיר בן שבת וביקש ממנו לטפל בסוגיה שכרגע מפריעה במיוחד לנושא הלימודים מרחוק ולסייע בגיוס תקציב לעניין.
    • תודה
    Reactions: יודיתרי1 //
    0 תגובות
    היום יום ההילולא השביעי של מרן הרב עובדיה יוסף זלה"ה.
    יש אפשרות למסור שמות לתפלה חינם בציון הקדוש בעצם יום ההילולא.
    קישור ישיר
    אפשר גם לחפש בגוגל "מסירת שמות מרן" ומגיעים ישירות.
    (ניתן גם במוקד הטלפוני 8759*, אך עדיף דרך האתר כדי למנוע לחץ על הקו).

יתקיים בע"ה גם משדר וידאו מיוחד לאורך שש שעות, בהשתפות הראש"ל מרן הרב יצחק יוסף שליט"א, ומעמד תפלה עם המקובל הרב דוד בצרי שליט"א.

ניתן לפרסם ולהפיץ הלאה לזיכוי הרבים.
    בשבח והודאה לבורא עולם, להנהלת פרוג היקרים ל @דדד ל @bat 7 ולניקי פרוג הנאמנים,
    בערב סוכות העלתי כאן רעיון על עיתון מבית ניקי פרוג (ולא ארחיב כעת בצורך הדחוף שלו ובכל הנושאים הרבים שעלו שם סביב נושא זה, מוזמנים לחפש בפורום את האשכול)
    המיזם התקבל בהתלהבות אדירה וסוחפת של רוב רובם של ניקי פרוג.
    לאחר מספר ימים נראה היה שהמיזם ירד לטמיון בהיעדר גוף שיקח סמכות וחסות כלכלית וארגונית.
    בימים האחרונים אני עומד בקשר אישי עם אחד מהניקים המוכשרים של הפורום,
    ניק זה שלעת עתה חפץ בעילום שמו, מתעסק בתחום הדפוס והמסתעף ופנה אלי עם בשורה - הוא לוקח על עצמו את החסות הכלכלית והארגונית על העיתון.
    מדובר בהתרגשות רבה ובקיום הבטחתי שחזרתי עליה כמה פעמים באשכול המדובר שהעיתון עוד יקום ובגדול,
    נכון עדיין הוא לא קם ועבודה רבה לפנינו,
    אך בהחלט - המיזם לא נפל לטמיון!

יאללה קדימה לעבודה...
    יוצרים העומדים בתיאורים הבאים מוזמנים ליצור עמנו קשר!
    1. סופרים מוכשרים עם עפרון מחודד היטב ושכל לא פחות...
    2.גרפיקאים מבריקים בדגש על ראשי צוות עורכי מדורים וכו'.
    3. אנשי יח''צ ומכירות שיש להם את זה...
    4. פספסתי משהוא? אני בעד שתציינו את זה, כאן באשכול או במייל ליצירת קשר איתנו.
    * נכתב בלשון זכר מטעמים כאלה ואחרים אך פונה לגברים ולנשים כאחד.

יוצרים הרואים את עצמם מתאימים להשתלב בעיתון נפלא זה מוזמנים ליצור קשר מייל של אותו ניק שלע''ע שומר על אנונימיותו,
    8542080 @ GMAIL.COM
    עצה שלי, תבטלו את הרווח שלפני ואחרי השטרודל,
    לא בא לכם? בסדר אני זורם אך ההפסד כולו שלכם- המייל פשוט לא יגיע ליעדו ויעודו.

חשוב לי לציין שהמו''ל של העיתון ה''ה הניק האנונימי הנ''ל,
    הדגיש מראש שככל הנראה יקח עוד חודשיים שלושה של עבודה מאומצת עד לצאת העיתון הראשון לאור,
    אך ביחד, נעשה את זה!

לא נותר לי כי אם לאחל,
    חורף בריא פורה ומפתיע לכולם..!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה