Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
ציטוט מכל רגע
(
http://kore.co.il/viewArticle/58904)

חבר הכנסת ד"ר שלמה קרעי מ'הליכוד' הגיב לנתונים שפורסמו היום וכתב בדף הפייסבוק שלו: "שימו לב לחוצפה. ככל הנראה, אנשי "ישראל ביתנו" שלחו מאות תלונות נגד הרב הראשון לציון ליחידה הממשלתית לתיאום המאבק בגזענות. היחידה פנתה לרב להתייחסות למרות שהרב כבר הבהיר את דבריו".

"כנראה שאזרחים רבים לא מודעים לפועלה של היחידה. אני מקווה שלא מדובר רק בניסיון לחסום את חופש הביטוי למי שנמצא בצד הלא נכון של המפה הפוליטית".

"פניתי ליחידה ואני קורא לכם לשלוח לכתובת המייל הזו עכשיו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ", קרא ח"כ קרעי לציבור, "תלונות על הסרטון האנטישמי של אלכס קושניר מישראל ביתנו ועל כל התבטאות שתמצאו מצד מחולל השנאה הראשי ליברמן, וחבריו".

"כדי שנהיה במעקב, שילחו עותק מהתלונה גם לכתובת המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> זה חשוב. הפיצו".

הוא סיכם וכתב: "אם ישראל ביתנו החליטו "להטריל" את היחידה הממשלתית הזו, כדאי מאוד להראות שזה לא רציני ולהשיב באותה הצורה".

נא לא לפתוח דיון בנושא, אלא אך ורק ליישם ולשתף......
הפיצו נא!!!
בעקבות האתגר המוצלח בפמ"ג.

"זה קורה פעם בשבע וחצי שנים,
והנה, בז' בטבת סופסוף הוא מגיע:
סיום הש"ס. המחזור ה13."

מעלה כאן קובץ לזיכוי הרבים :)
ניתן להדפיס על דף כרומו A4,
ולהגיש בתוספת הקדשה אישית לצד עוגיות שחמט טריים.

הרבה הצלחה!
להתחיל ברגל ימין-01.jpg
שמי יונתן שטרן, מוזיקאי ומעצב גרפי.

נתקלתי לא מעט פעמים באברכים או סתם 'עמך' הזקוקים לעבודות גרפיקה קלות, כדוגמת עיצוב כרטיסי ביקור, באנרים ומודעות, ואין להם אפשרות כספית לשלם או שאינם מעוניינים להוציא כסף על מודעה לסבתא ליום ההולדת השבעים.
אי לכך, ומסיבות אישיות, החלטתי לפתוח למשך החודש הקרוב גמ"ח לעבודות גרפיקה -בחינם.

במסגרת הגמ"ח אבצע עבודות גרפיקה ועיצובים לנצרכים - בחינם. כן, לגמרי בחינם. בלי שטיקים ובלי טריקים.
הגמ"ח יפעל בס"ד במסגרת השבועות הקרובים בלבד.

מה אוכל לבצע ולעצב עבורכם?
כרטיסי ביקור, מודעות, באנרים וכו'
ומה לא?
אממ.. כל השאר:) מיתוג, עיצוב לוגו, עימוד ספרים וכו'.

איך משתתפים?
שולחים אליי למייל את ה'בריף' (-תיאור תמציתי ועם זאת מפורט של העבודה המבוקשת, כולל טקסטים וסגנון עיצוב מבוקש), ואני אשתדל בס"ד לעצב ולהכין את המבוקש בעזרת השם בפרק זמן של שבוע וחצי פלוס מינוס, ללא התחייבות. בבקשה לציין בכותרת "עבור גמ"ח זכרון זכריה"
זה המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

סדר הטיפול בבקשות יהיה על פי שיקול דעתי, ואין כל התחייבות לבצע עבודה כלשהי.
אם כי, אתם בהחלט יכולים לנסות לשכנע אותי פה באשכול מדוע יש לתת לעבודה שלכם עדיפות עליונה:)

פעילות הגמ"ח מוקדשת לעילוי נשמת סבי היקר,זכריה מחפוד ע"ה, שהיה מופת של אהבת אדם ויראת שמיים.
 תגובה אחרונה 
תמיד רציתי חיית מחמד, ותמיד ויתרתי על החלום. אין לי כוח לגדל חיות. בטח לא כאלו שמקרקרות, פרוותיות, מצרצרות או שותות את כל החלב שבניתי עליו למוצאי הצום.
אבל יום אחד זה השתנה. כי קניתי מדפסת, של אייטש פי.
כלומר, זה מה שחשבתי בשעתו.
למעשה, רכשתי לי חיית מחמד.

כי כמו חיית מחמד, למדפסת יש חיים משלה, ומנעד רחב של מצבי רוח מכל הסוגים.
פעמים, מצב רוחה עליז, ואזיי היא נהדרת; נותנת שירות, משמחת אותי, מדפיסה לי דפים. לא מתריעה על תקלות, לא מקרקשת, פשוט עובדת.

אך לעיתים, בעיקר בימי החורף הקרים והעצובים, מדפסתי היקרה פחות נמרצת. היא חשה דכאון חורף קל, ומייד יש תוצאות: דפים נתקעים, דיו נמרח, דפים נקרעים, נורות אזהרה והודעות מלחיצות.

אני מלטף אותה לפרקים, לוקח אותה לווטרינר, מחליף לה מכסה קדמי, מכסה אחורי, מנקה את משטח הזכוכית, מטעין לתוכה דפים, שותל מחסניות דיו חדשות לבקרים, ומתפלל: אנא, מדפסתי. פשוט תעבדי היטב. אין לי סבלנות אלייך היום.
אחרי טיפול כזה המדפסת אסירת תודה, מגרגרת בהנאה, פולטת דפים בקצב, טוב לי שטוב לה. והכל טוב ויפה עד התקפת הדכאון הבאה, שיכולה לקרות למחרת בבוקר.

וככה עברו להם כמה שנים, ויום אחד התייאשתי. עייפתי מהטיפול בה.
נמאסה עלי הנוכחות שלה, הדרישה הבלתי פוסקת שלה לתשומת לב יומיומית.

זרקתי אותה, קניתי מדפסת של ברדר, ומאז יש לי בבית מדפסת שעושה מה שצריך, בלי חוכמות; מדפסת שמתפקדת כמדפסת, לא כחיית מחמד.

לשלל טיפים מפעם

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה