השקעות

כל נושאי ההשקעות! החל מחיסכון פנסיוני והשתלמות, השקעות בשוק ההון ונדל"ן, ועד להשקעות בסטארטאפים וכו'.
מנהל הפורום: השקעות R הון, מקצועי בלבד
שלום לכולם.
אני מחפש סוכן ביטוח/יועץ השקעות לצורך ניהול תיק ההשקעות שלי.
ביום יום אני עסוק ואין לי זמן להתעסק יותר מדי עם טופסולוגיה ובירוקרטיה, ואין לי כח להסתובב בין חברות ולהתווכח על דמי ניהול וכו'.
אני מחפש מישהו מומחה שיעשה את זה בשבילי.
עד כמה שהבנתי יש סוכני ביטוח שעושים את העבודה בשביל הלקוח. הם שומעים מהלקוח את הנתונים שלו, ואת התכנון הכללי והחזון שלו, ובהתאם לכך הם מתאימים לו את המסלולים והמוצרים שמתאימים לו, ומנגישים לו את כל מה שצריך.
אני מחפש סוכן ביטוח טוב, שיש עליו המלצות טובות, שיטפל עבורי בדברים הבאים:
1. קרנות פנסיה קיימות. לאחד קרנות שונות למקום אחד, ולהעביר את הכסף למסלול רווחי יותר.
2. פתיחת קרן פנסיה חדשה.
3. חסכון לכל ילד. להעביר לחברה ומסלול רווחי יותר.
4. פתיחת קרן השתלמות בחברה טובה, מסלול רווחי, בדמי ניהול טובים.
5. פתיחת קופת גמל כנ''ל.
אשמח לשמוע המלצות על אנשי מקצוע ומומחים שמסוגלים לכל זה.
בשורה התחתונה אני רוצה מישהו שישמע את התוכניות והרצונות שלי וידע להתאים לי את מה שמתאים עבורי בתנאים הכי טובים, ובסופו של דבר כל מה שאצטרך זה רק לחתום על הטפסים ולתת הוראה להעביר את הכסף.
תודה רבה.
@קלופ כתבת בעבר מספר פעמים שאתה משקיע
בקרנות סל על מניות ערך קטנות (small cap value)
ואמרת שיש בהם יותר תנודתיות אבל יותר תשואה.
אבל כשאני משווה את הקרן האירית של בלאקרוק על מדד S&P 500 (CSPX)
אל מול הקרן האירית של בלאקרוק על מדד MSCI USA small cap value (ZPRV)
אני לא רואה תשואת יתר במניות ערך קטנות.
אשמח להסבר.
תודה רבה !
אם יש מקצוע שמתאים לחרדים זה מסחר במט"ח (אני מכוון ניתוח טכני)
5 ימי עבודה בשבוע (4 ליתר דיוק)
חופש מוחלט מתי לעבוד מתי לא
בלי בוס או בעיות הלכתיות שעולות מעבודה רגילה
להיות עצמאי ולא שכיר
הרווחים הם למעשה בלתי מוגבלים, מי שיודע לייצר 100 דולר ביום הוא באותה מידה יכול לייצר 1000 או 10000 דולר ביום (בשלב הרבה יותר מאוחר לרוב).
כסף נקי, אחרי תשלום מס כמובן
עבודה מול מחשב בתוכנה כשרה לחולטין
.
נו... אז למה לא 100% מבני האדם חרדים ולא חרדים עושים את זה כבר??
תשובה: כי זה בערך הדבר הקשה בעולם לעשו ולהצליח בו.. בערך 90% ממי שסוחר במט"ח מפסיד כסף. אבל כמו כל דבר צריך לדעת איך לסחור כדי בשלב ראשון לא להפסיד בזמן שלומדים ואז בשלב שני להתחיל להרוויח.

מה אתם חושבים? יצא לכם להתעסק בתחום? ניתוח גרפים ומספרים זה דבר שמדבר אליכם?
מעניין אותי לדעת..
לפני שאתם קופצים.. כן אני יכול ללמד אנשים לסחור ואני עושה את זה.. אבל נכון לכרגע אין לי מה למכור לכם אז לא לקפוץ ולהתעצבן.. פשוט לענות את דעתכם .
תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה