מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בס"ד

שלום לכולם - כהמשך לאשכול
הזה.

https://www.prog.co.il/threads/שיתוף-לוגו-למיזם-חברתי-בישיבה-מיוחדת.331281/

הלקוח אמר שהוא רוצה גם לראות אופציה שהבחור מחוץ ללוגו עם קצת יותר "רקע" של הישיבה והסביבה...

אז אני מצרפת לפה. הוא מתלבט. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. "בחוץ" או "בפנים"

תודה!בפנים.jpg בחוץ.jpg
כהמשך לאשכול <<הזה>> מרוב שהפורום הזה כ"כ פעיל בל"ע :)
פתחתי אשכול חדש ומעלה סקיצות נוספות לחוות דעתכם המקצועית!
תודה
אם תתעקשו מאד שאחליף פונט... אני בכל מקרה כן התחברתי לפונט הנ"ל
סקיצות.jpg
 תגובה אחרונה 
ברשותכם, רציתי לעלות איזה נושא לסדר היום.
השראה
כל הזמן אני נתקלת מסביבי באנשי מקצוע שמחפשים השראה.
זה טוב ויפה,
אך נראה לי שיש קצת בלבול בנושא הזה- בין השראה להעתקה.

כולנו ודאי מושפעים ממה שאנחנו רואים, מרוח התקופה מאמנים ומעצבים.
וודאי איננו חיים בוואקום, וטוב שכך.
אך, השראה זה האוויר שאתה שואף לקרבך במסע לגילוי משהו חדש משלך.
אם תעצר שם ותשען על עבודות של אחרים כל הזמן - לעולם לא תיצור משהו חדש, תמיד תהיה כמו...
כדי ליצור משהו חדש צריך לצאת לדרך חדשה.
השראה זמינה בשפע, מסביבנו, במציאות היומיומית שלנו-
רק צריך לתפוס אותה, היא לעיתים חמקמקה אך היא שם באלפי פנים ואופנים.
צאו קצת מהמחשב, תסתכלו על העולם.
כתב יד, שמלה בחלון ראווה, קול, עלים, משחק של ילד, חלון, צבע השמיים, ברזל חלוד, פרח, טקסטורה מעניינת, נעל, חרק, צבע של ארטיק, עץ, פנים של אדם, מכונית, שמיכה עם ציורים מפעם, בית מעניין, כסא, וכל הנתפס בעיניכם...

אני מזמינה אתכם לשתף אותנו בכל מיני עבודות שעשיתם- שנשענות על השראה מהמציאות.

רוצים שאתחיל? טוב.
ריש לקיש.PNG

ריש לקיש2.PNG
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה