פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

אני רוצה לבנות באקסס מערכת מבצעים ממוחשבת בחיידר

שמתממשקת עם מערכת טלפונית

והתחלתי ליצור קובץ שבו יש רק נתונים לדוגמא.

אני צריך להוסיף אליו:

טפסים:

טופס להוספת נקודות לכל תלמיד באופן אישי

טופס להוספת נקודות בטבלה מרוכזת לכיתה

טופס להוספת נקודות לכל התלמידים

דוחות:

דו"ח יומי לפי תלמיד בודד כיתה או כללי

דו"ח כיתתי שבועי לפי תלמיד בודד כיתה או כללי

דוח כללי מתחילת המבצע

וכן ליצור:

שלשה קבצי פלט בסיומת ini בקידוד utf-8

שורה בו נראית כך:

123=t-מספר השקלים שצברת היום הם 11.5 שקלים

הסבר:

123-private_id של התלמיד

t- ערך קבוע שאומר למערכת הטלפונית להקריא טקסט

ואז הטקסט

מספר השקלים שצברת היום הם

ואז המשתנה

11.5

ושוב טקסט קבוע שקלים

וכן כך שבועי וסך הכל

123=t-מספר השקלים שצברת השבוע הם 11.5 שקלים

שבוע לצורך זה אומר מיום ראשון בשבוע זה ועד היום

123=t-מספר השקלים שצברת מתחילת המבצע הם 11.5 שקלים

השלב הבא זה העלאה של הקבצים לשרת ftp בנתיב שונה לכל קובץ

אשמח לכל עזרה
בתודה ענקית מראש
 תגובה אחרונה 
שלום,
יש אצלנו עמדה של אוצר החכמה, פתוחה לציבור, וכל מוצ"ש אחרי המעבר מגנרטור לחשמל המחשב נכבה (כמובן...).
תודות לעזרה כאן בפורום (
יוסי מחשבים ו-NIVDFB) למדנו איך להגדיר שהמחשב ידלק אוטומטית לאחר שחוזר החשמל.
כעת, אני רוצה לדעת האם יש אפשרות שגם המסך ידלק אוטומטית לאחר שהמחשב נדלק (זה מחשב לשימוש ציבורי ולא כולם יודעים איך מדליקים מסך. וגם, אני מעדיף כמה שפחות נגיעות של אנשים, ולכן אני מעוניין שכפתור ההדלקה של המסך יהיה מוסתר/מכוסה).

מסך של חברת: BENQ דגם: G2025HDA
בתודה מראש.
אני משתמש במודם נטסטיק HSDPA USB stick / USB Wireless Data Card כזה או כזה

upload_2018-11-16_4-52-40.png
אני גולש מצויין וחלק, אבל בסטטוס אינטרנט מופיע שאני לא מחובר ולכן אני לא יכול לקבל עדכוני ווינדוס או להוריד מחנות מיקרוסופט, איך אפשר לפתור את הבעיה?
המערכת ווינדוס 10 1809, הדרייב Qualcomm USB modem 6000, מתאם הרשת עובד על ההגדרה Dial Up.

upload_2018-11-16_4-41-21.png upload_2018-11-16_4-45-11.png
upload_2018-11-16_5-1-27.png

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה