קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
שלום לכל חברי הפורום !

לאחרונה הקמתי בעצמי אתר לעסק שלי (הדמיות תלת מימד )
http://star3d.co.il/ עם קצת ידע בוורדפרס, ואלמנטור שהיה לי, גם כתבתי את התכנים בעצמי עד כמה שידי מגעת, ואני די מרוצה מהתוצאה.
אך היות ואני לא נמצא בתחום הזה, אני מניח שאני יכול לפספס דברים שהם יותר חשובים מהעיצוב של אתר, כמו למשל חווית משתמש ועוד, שאני כלל לא מעלה על דעתי, לכן אבקש את חוות דעתכם על "כל" האתר תוכן ,עיצוב, מהירות, חווית משתמש,וכדו'

כמו''כ אם אפשר לתרום לי ידע בענין איך אני מתחיל לקדם את האתר שלי בחיפוש גוגל, איזה כלים חינמיים קיימים, ( כי אני עדיין לא חושב על העמוד הראשון וגם לא השני).

בתודה מראש
ערב טוב,

אני מפתחת אפליקציות לפורטל מפתח הקהילות
www.m-hakehilot.co.il
כמו שאתם יכולים לראות - הפורטל מחולק ל 4 חלקים שונים לגמרי אחד מהשני: מדריך טלפונים, חדשות, פנאי, קניון וירטואלי חרדי.

ההתלבטות שלי היא:
האם לפתח אפליקציה אחת שאפשר לנווט בה ל 4 האפשרויות, או לפתח 4 אפליקציות שונות.
אפליקציה אחת שכוללת בתוכה כ"כ הרבה - נראה לי מוגזם, לא ידידותי למשתמש. מה עוד שלא נראה לי שמי שפותח אפליקצית חדשות מעניין אותו באותו הרגע לחפש מספר טלפון... זה תחום אחר לגמרי.
מצד שני -
אני רוצה שישתמשו באפליקציות כמה שיותר. לא נראה לי שכל מי שיוריד אפליקציה אחת יוריד את כל ה 4. אבל אם ארבעתן תהינה נגישות אצלו הוא ישתמש בכולן (בתקווה....).

מה דעתכם?

אני יודעת שגם באתר עצמו זה עמוס, והיה כדאי לחלק את זה ל 4 אתרים שונים,
זה עניין אחר שהוא כרגע לא לדיון...
  • 791
  • מישהו מכיר האם ניתן לבנות ב php מטפלים לאירועים?

למשל פונקציה שתעקוב ("תאזין") למשתנה כלשהוא שמוגדר בסקריפט ,
    ובכל פעם שהוא משתנה תבצע פעולה מסוימת

לדוגמא יש לי אובייקט של DateTime שבכל פעם שמתעדכן ערכו אני רוצה שיתעדכן משתנה בוליאני בסקריפט
    המכיל מידע האם השנה העברית של התאריך הנקוב הינה מעוברת או לא
    (חישוב הנוסחה הוא פשוט מאוד ,דרך אגב) ומערך של שמות החדשים ישתנה בהתאם מאדר לאדר א' / ב'

ידוע לי על דרכים ארוכות יותר להגיע לתוצאה זו
    1) על ידי איחסון האובייקט הנ"ל במאפיין מוגן או פרטי של מחלקה שניתן לשנותו רק על ידי פונקציה של המחלקה כך שאוכל להיות בטוח שהמאפיין לא ישתנה ללא ידיעתי ובפונקציה הנ"ל לתת הוראה לשנות את כל מה שצריך לשנות לפי העדכון
    2) לוותר על העדכון בעת השינוי, ורק בפונקציות שקוראות לנתונים המשתנים להוסיף קריאה לפונקציה שתבדוק קודם את מצב האובייקט ותשנה בהתאם את הנתונים

שאלתי היא האם יש דרך קלה יותר לבנות קטע קוד כלשהוא צדדי שיאזין למשתנה באופן אוטומטי במשך כל זמן הריצה ללא שנצטרך 'לקרוא לו' בכל פעם
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה