קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
אני כל הזמן מחפשת דרכים להתפתח וללמוד בתחום, אבל תמיד אני משאירה את זה לאח"כ, כי יותר דחוף לסיים עבודות שאני מחוייבת ללקוחות, יותר דחוף לטפל בקטנצי'יק, יותר דחוף שהבית יהיה מסודר ו"מחר" אני אשב ואלמד קצת מאמנים דגולים ברשת, אקבל השראות חדשות, אתנסה בסגנונות חדשים ובתוכנות חדשות שנותנות טאצ' אחר ממה שמוכר לי ואני רגילה, אתרגל תנועות גוף ותנועה וזוויות מעניינות, אצייר סקיצות בשביל הכיף וכו'

וכמובן שכלום לא יוצא. אמנם זה נכון שעם כל עבודה אני מרגישה שאני לומדת עוד משהו וצוברת עוד קצת ניסיון, ובכ"ז אני מרגישה שאני תקועה בסגנון שלי ולא נותנת לדברים חדשים להיכנס, כי אני לא רוצה לעשות ניסיונות על לקוחות, אני רוצה לסיים את מה שהם ביקשו בזמן הכי מהיר= בסגנון ובתוכנה בה אני הכי שולטת.

חשבתי אולי ללכת לאיזשהו קורס פעם בשבוע, אבל לא ממש מצאתי משהו שמתאים (+נסיעות +בייביסיטר)

ואז חשבתי שבטוח יש עוד כמוני, ובטח אפשר למצוא אותם בפרוג:)

וחשבתי על מעין מסגרת אינטרנטית כאן בפורום שבה יש אשכול שנפתח כל שבוע ובו משימה שרמת הגימור שלה צריכה להיות ברמה של סקיצה, משהו מהיר אבל מעניין ועשוי נכון.
אני לא בדיוק יודעת איזה משימות, אבל תרגילים שיכולים לבוא כהשראה מאמנים מוערכים או סתם תרגילים שמאמנים על תנועות, הבעות, איפיון דמויות, רקעים וכו' וכו'.
(זה צריך להיות מאוד מסודר כדי שזה יעבוד. לדוג' משימה חדשה נפתחת ביוםX, אפשר להעלות סקיצות עד יום X הבא בלבד)

זה נכון שמעלים לכאן עבודות ומקבלים ביקורת וזה עוזר. אבל אישית אני מעלה רק משהו שעשיתי בעבור לקוח וכמעט ולא יוצא לי לצייר משהו שהוא חופשי יותר.

אז א'- אני רוצה לדעת אם יש מישהו/י שגם מעוניין בדבר כזה וחושב שאפשר לפתח את זה למשהו רציני ומסודר (כי אני לא אעשה משימות עם עצמי בלבד...:))

וב'- העלתי רעיון, אבל אם רוצים שזה יעבוד, אני לא ממש הבן אדם שמתאים לו להיות אחראי על דבר כזה, אז אם יש הענות ועוד רוצים חוץ ממני וחושבים שזה יכול לעבוד, אשמח אם מישהו/י יתנדב...

מה אתם אומרים?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה