קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
בהמשך לאשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=104476

הנה חלק מהציורים הסופיים.
צויר ביד, נצבע בפוטושופ.
הבת שלי (תלמידה בסמינר) לא למדה מעולם ציור, ועדיין לא למדה פוטושופ.
לאור זאת, כמה עליה לבקש עבור הציורים - לפי שעות, לפי ציור?
(כמובן שאין להעתיק / לשמור את התמונות)
  • 72
  • בס"ד

שלום לכולכם,
    שמי אורי,
    גיליתי את המקום הזה רק לא מזמן והתפעלתי ושמחתי שיש מקומות כאלה שמשלבים גם אמונה ויהדות וגם אומנות ומקצועיות וכו',
    נתתם לי תקווה ברוך ה' :eek:

אני בעל תשובה וחייל לקראת שיחרור,
    אז בע"ה אני מחפש דרך לשלב אומנות ועיצוב במקצוע מכבד שאולי אפילו קשור לעולם התורה, לאחר שאשתחרר.

אני בעיקר עוסק בציורים, ידנית ודיגטלית, עבודות פלאש וכו',
    הייתה תקופה שגם עשיתי אנימציית דו מימד שנהנתי מזה מאוד (אבל כנראה שכיום דו מימד פחות תופס)

ראיתי שיש כאן אנשים שעוסקים בתחום ומקצועיים אז אני אשמח אם יש לכם עצות בתחום,

אם זה תחום שאפשר להתפרנס בו בכבוד?
    אם יש מסלול ספציפי שמומלץ לעבור, אולי אפילו מכללה/אוניברסיטה (או אפילו הקורסים כאן בפרוג).

ואולי אפילו, אם כבר יש את הידע הנחוץ והכישרון - אפשר לעסוק גם בלי כל התעודות והאסמכתות - אלא נטו לפי ביצועים.

בכל מקרה הנה מספר עבודות, רובן מתקופת התיכון והחטיבה:

4 תמונות שעשיתי לעבודת בגרות בתיכון, כולן בפוטושופ עם עט גרפי, הנושא היה "גוג ומגוג"

התנסות הראשונה שלי בצבעי שמן, הציור הזה לא סויים מעולם (לא דמות שאני רוצה להמשיך כיום)

סקיצה שציירתי לחבר בתור בדיחה פרטית, התחיל מסתם ציור לשעשוע והמשיך לסוג של מתנה שהבאתי לו כדי לשמח אותו

הראש העתקתי מתמונה, כל שאר הגוף והגיטרה וכו' צוייר מהדמיון הפרוע - איכות גרועה מהפלאפון

התמונה הסופית מהבגרות :)

זהו.. חוץ מזה הרבה סקיצות, ולא הרבה זמן לצערי להתאמן במהלך השירות.

אשמח לשמוע ממכם :)
    0 תגובות
  • 834
  • מתחם מקומי חדש למעוניינים למכור תוצרת עצמית בתחומי האומנות, יצירה, עיצוב, אופנה, תכשיטנות ועוד ועוד....

פרסום חינם! ללא עמלות! קשר ישיר בין קונים למוכרים. ההרשמה קלה ונוחה! (בבר העליון, מסומן באדום)

היכנסו והתרשמו
    www.madeathome.co.il

בקטנה:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> הנו מתחם קהילתי מקומי, המקשר בין קונים למוכרים מהבית.

האתר משמש פלטפורמה לאנשים פרטיים, המעוניינים להציג ולמכור שירותים ותוצרת עצמית, מעשה ידם, בתחומי האמנות, עיצוב, אפיה, אופנה, תכשיטנות ועוד ועוד....

ועבור המעוניינים לקנות תוצרת עצמית, איכותית ואוטנטית, בצורה ישירה ובסביבה הקרובה לביתם!

בנוסף קיים באתר מתחם שכונתי, להצגת בתים פתוחים, אירועים והמלצות מקומיות.

האתר בנוי בטכנולוגיה החדישה ביותר ויפעל בשבועות הראשונים בגרסת הרצה. לכן בואו לנצל הזדמנות ולהיות מבין המפרסמים הראשונים.

אם יש לכם חברים שעולם היצירה מדבר אליהם, אנא הזמינו גם אותם להיות שותפים לחוויה ייחודית עם קשר עמוק לקהילה בה הם חיים.

היכנסו והתרשמו: www.madeathome.co.il
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה