קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
לכבוד המעמד הגדול קנינו מצלמה חדשה SD1300 של קנון עכשיו אני יכול להצטרף לפורום וללמוד את רזי המקצוע מצוות המומחים שיש פה
זאת התמונה שיצאה לי הכי טוב לדעתי (אני עדיין בתהליך הכרות עם המצלמה)
הערות והארות יתקבלו ביותר מבשמחה
בבקשה אל תגידו שהפלייר מפריע, זה מה שניסיתי לתפוס - מפל עם פלייר:p (ובחשיפה לא מאד קצרה כדי לקבל תחושת זרימה, מה שאפשר לי לסגור צמצם כדי לקבל את אפקט קרני האור בפלייר).
צפה בקובץ המצורף 70914

ולכל מי שרוצה לסקול אותי על זה שהרסתי מפל יפה, הנה צילום קלאסי:
צפה בקובץ המצורף 70915

כעת, האם הפלייר מוסיף או גורע?

(לכשלעצמי איני סגור לא לכאן ולא לכאן:))

אשמח לשמוע את דעתכם על תפיסת פליירים בכלל ועל התמונה הספציפית בפרט.
 תגובה אחרונה 
Canon EOS 60D
קנון פירסמה את מצלמת ה 60D, מצלמה ממשפחת החצי מקצועי ומחליפתה של ה 50D.
לאחר פרסום ה 7D, ה 60D בעלת גוף קטן יותר ומבנה פלסטיק וכן כרטיס הזכרון שונה ל SD, חיישן עם 18 מ"פ ורזולוציית מסך של 1040 נקודות ב 3 אינץ' כמו ב 550D,
מערכת הפוקוס נלקחה מה 50D,
למצלמה מסך מפרקי.
מערכת הקלטת הוידאו זהה לזו שקיימת ב 7D.

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM lens
קנון שיחררה את עדשת ה EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, בכוונה לאפשר עדשת טלה-פוטו מסדרה L היוקרתית.
העדשה מציעה מנוע USM אוטופוקוס, מבנה מוגן ואטום יותר, מנגון ייצוב תמונה עד 4 תחנות צמצם ופוקוס מינימלי של 1.2 מטר,
גודל העדשה החדשה כגודל ה 70-300 הקיימת,
הצמצם בעל 8 עלעלים, ובכל זמן ניתן לבצע פוקוס ידני (גם במצב אוטומט).
כמו"כ קיים מקום לטבעת עבור חצובה כמו ב 70-200.

צפה בקובץ המצורף 70740

כמו"כ פורסמו חדשות על הנושאים הבאים :
Canon EF 300mm f/2.8 L IS II USM
EF 400mm f/2.8L IS II USM
EF Extender 1.4x III
EF Extender 2x III

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה