קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
שלום לכולם,
יש משהו שקצת מציק לי בזמן האחרון.....

כאשר צלמת מעלה תמונה היא מצפה לחוות דעת של כולנו.... (וכמובן שמחמאות ופירגונים לא יזיקו....)

ברור לי שהאתר הזה נועד על מנת להתמקצע יותר ומן הסתם שיהיו הערות והארות, למה לא?! כל עוד זה הארות בונות...

אך יש לפעמים אנשים שמגיבים בצורה כל כך פוגעת וחסרת רגישות!!!!
וכבר ראיתי תגובות כמו: "מכוער ביותר", "הייתי מתפדח להעלות תמונה כזו...." "לא אהבתי בכלל!!!" "שואף לאפס..."
ועוד כל מיני תגובות שאני לא רוצה לצטט אותן כדי שלא יזהו מי כתב אותן.... (ויש תגובות כאלו שקראתי ואח''כ שמתי לב שמחקו אותן.... כנראה יש סיבה מספיק טובה לכך....)
כשאני קוראת תגובות כאלו אני פשוט נפגעת בשביל אותו אדם שהעלה את התמונה!!!
תחשבו איך הוא מרגיש באותו רגע שהוא קורא את מה שכתבו עליו!!! (על התמונה שלו= הוא עצמו)
אתם חייבים לזכור שלא כולם פה בעלי נסיון של שנים בתחום.... מותר גם למתחילות להעלות תמונות שהן צילמו!!!! ומן הסתם השקיעו עליהם המון מחשבה ומאמץ.....
וקצת פירגונים וצילצולים לא יזיקו.... במיוחד שזה לא עולה כסף!!!!!

באמת שלא באתי לחנך אף אחד וזה ממש לא מתאים לי! אבל הרגשתי נפגעת בשביל אחרים....

בתקווה להבנה.....

ומשהו שאני מוסיפה עכשיו (אחרי שראיתי כל מיני תגובות...)
מי שזה נוגע אליו- שיפנים. ומי שלא (שזה הרוב המוחלט...) שפשוט ידלג על אשכול זה.... ואין קטע סתם לנסות להתנגח....
האשכול הזה מופנה ליחידים, אך בכל זאת היה חשוב לפתוח לכך אשכול!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה