קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
א. כל ניק רשאי להעלות תמונה אחת בלבד. התמונה תהיה ברזולוציה טובה. בפורמט png כדי לשלול בעית תצוגה
ב. מומלץ לתת תקציר על שיטת ריטוש התמונה.
ג.אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!!
ד. תגובות, שאלות, תוספות וכו' ניתן להעלות בשרשור הנספח לאתגר השבועי.

כללים לשופט התורן:

א. שלש תמונות יזכו במקומות הראשונים. על השופט לנמק את החלטותיו לבחירת הזוכים!
ב.נתינת תודות ודאי תסייע בשיפוט. אך השופט יהיה רשאי להכריע כפי ראות עיניו המקצועיות והיצירתיות.
ג. ניתן להעלות תמונות עד יום ראשון 17/05/15 ובל"נ התוצאות יעלו בסמוך.
ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני!
בהמשך לדיון שהתפתח באשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=210239
החלטתי לתת לכולנו אפשרות להראות את יכולתינו.
יש לרטש את התמונה כל אחת לפי ראות עיניה.
בהצלחה.

מצב' קישור לג'מבו מייל עם תמונה באיכות מלאה + רואו
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=446B73636E423947542B553D

נספח: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=210446
בסוף השבוע האחרון התפרסם בעיתון "משפחה" ראיון עם איזה צלם תוניסאי שמתגורר בצפת.
הראיון דווקא נשמע מעניין, אבל כשהתחלתי לרדת לפרטים הבחנתי שהכתבה מורכבת מגיבובים חסרי תוכן.
אם נסלח לכתבת על העובדה שבכתבה לא מובאים כלל צילומים שצילם הצלם, וזאת בשל העובדה שהוא טוען שאוסף הצילומים שלו נשרף כשעלה לארץ (הוא יכל למצוא לפחות תמונה אחת אצל שלל לקוחותיו).
ואם נסלח לצלם שצילם אותו לכתבה, מזוויות מביכות שגורמות לו להיראות כמו אחרון ההומלסים של צפת, לא נוכל לסלוח על הציטוט הבא:(אני מצטט מהזיכרון)
"כשהייתי בפריז עלה במוחי רעיון חדש, במקום שאנשים ילכו להצטלם ביער או בחוף הים, הם פשוט יבואו להצטלם בסטודיו, על רקע. הרעיון התקבל בהתלהבות ורבים ממפורסמי צרפת גדשו את הסטודיו.."
ובכן, צר לי לקלקל את ההתלהבות, אבל רקעים מצויירים עם נופים של ים וכו' היו מקובלים בסטודיו עוד לפני מלחמת העולם הראשונה...
אז פעם הבאה שכותבים דברים, תבדקו אם הם קשורים למציאות, או סתם קשקושים חסרי שחר.
נותן למילים לתת בי משמעות
כלי ריקן, שקוף לכל רוח
ענן של דימויים אופף מהות
נחרץ ונוקב הביטוי של האין - אין לי כח.
צפה בקובץ המצורף 238139

סובב עצמי בכחש, מורה לצביעות
רק מעצמי, אין לי מנוח
ואחרי שהאגו כבר שחוט ומרוט
נשאר רק לצאת לשדה - לצרוח!
צפה בקובץ המצורף 238140

טעטע! טאטע!
בוא ותטאטא לי את הלב.
תראה לי שאתה אוהב, מכיל, מבין.
טאטע, טאטע!
אל תתן לו להטעות אותי.
צפה בקובץ המצורף 238145

תראה אותי תועה, תאר לי את הדרך.
תראה לי מי אני, מה כוחי ומה גבורותי.
ותאמר לי מה לומר לפניך יושב מרום,
ומה לתאר לך טאטע, ואיך להיטהר לך.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה