Title

שאלות ודיונים

שאלות, בקשות עזרה, דיונים ונספחים בנושא הבינה המלאכותית

בינה מלאכותית >> תוכן מקצועי

לאתגר:

• תודה
Reactions: יצחק.1 //
7 תגובות
אני משתמש בו באופן קבוע תוך כדי עבודה
ובד"כ שואל שאלות קבועות אני רוצה ליצור שאלות מוכנות כמו בדוגמא הנ"ל
בנוסף אני רוצה להגדיר לו הגדרות מסויימות [שיטת עבודה מסויימת שאני עובד איתה אבל זה לא מובן מאיליו בשבילו אז במקום להזכיר לו כל פעם מחדש את שיטת העבודה שלי שזה יהיה מוגדר מראש בשאלה]
איפה עושים דבר כזה?
האם צריך רקע בתיכנות בשביל זה?
האם יש למישהו קישור למדריך ליצירת דבר כזה בעברית?
לאתגר
כאן אפשר לדון לשאול ולפטפט אודות האשכול החדש.

לשיתוף:

כאן זה המקום להוציא קיטור ולרטון על האתגר המעצבן, בהצלחה...
ובכן אני שמח להגיש בפני....
עיצרו הכל!! שכחתם משהו!.
אה אני לא מאמין ששכחנו להודות ל
@מנהל ai המסור על הניהול המיוחד והמדהים.!!.

ובכן אני שמח (ונרגש) להציג בפניכם. את החידה השבועית מס' 1.
מה זה? אתם שואלים.
אז אני אסביר, כל שבוע מידי יום שלישי (השבוע זה ביום רביעי ) אני אעלה חידה( שקשורה לבינה כמובן.) ואתם הפרוגיסטים המדהימים והחכמים תצטרכו לענות עליה (מידי פעם זה יהיה מאוד קשה לפעמים קל , כל שבוע אני אכתוב אם זה קשה וקל.)
כדי לענות על החידה תוכלו להשתמש בכל אמצעות שברשותכם אפילו בבינה. !
אין בשום אופן לדון פה על נושאים שלא קשורים או על דברים לא מקצועים.!!!! ולא הדבר יסגר (חבל).

בכל שבוע אני אפרסם את הפיתרון של שבוע שעבר ואכתוב את המשתמשים שפתרו או שהיו הכי קרובים לפיתרון. (מגיע להם)
פה באשכול תוכלו לדון על החידה או לנסות ביחד להגיע לפיתרון תלוי בסגנון החידה.

אז באו נתחיל !!!!!!

חידה 1#
רמת קושי: קשה מאוד
בחידה זו אני לא חושב שתגיעו לפתרון. אבל אולי תתקרבו .
(אני אגלה לכם שתוכלו למצוא את הפיתרון איפה שהוא ברחבי הענן)
עליכם להגיע לפורמפט של תמונה זו!
RNwNco1A9awdP5cXXiZl-oOyzK.jpg
בהצלחה!!!!
......

(עוד משהו : אם נראה שהדבר הזה הולך נמשיך איתו אם נראה שלא מתלהבים מזה נפסיק)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה