- הוסף לסימניות
היא עדיין עובדת אז היא לא יכולה לחתום
ואחד לא.
ואחד לא.
צודק! שאלה מעניינת!היא עדיין עובדת אז היא לא יכולה לחתום
כמו שהגננות הלכו לחתום אבטלה ובסוף אמרו שהן מקבלות משכורתמה זה כרגע? יכול להיות שצריכים ואתם לא יודעים???
הם מקבלות משכורת רק לגננות בבוקר ולא לצהרונים.כמו שהגננות הלכו לחתום אבטלה ובסוף אמרו שהן מקבלות משכורת
כתבו כבר למעלה איך אפשרובלי קשר, ועם, משהו הצליח לחתום אבטלה באתר המצחיק שלהם?
אם כן איך? פליזזזזזזז גלו לי!
איפה?כתבו כבר למעלה איך אפשר
זה באשכול אחר, אני מחפש את זהאיפה?
אלי לא רואה שכתבו.
ואני מנסה באתר והוא משחק לי כבר שעה!
איפה?
אלי לא רואה שכתבו.
ואני מנסה באתר והוא משחק לי כבר שעה!
www.prog.co.il
יכולה.אני עובדת בכמה מקומות במקביל.
חלקם יצאו לחל"ת ואחד לא.
עדין יכולה לחתום אבטלה?
יכולה עם השכר שאת מקבלת הוא עד 4500 לערך..אני עובדת בכמה מקומות במקביל.
חלקם יצאו לחל"ת ואחד לא.
עדין יכולה לחתום אבטלה?
ממש לא נכוןיכולה עם השכר שאת מקבלת הוא עד 4500 לערך..
אני מקבלת שכר מעבודה אחת ומהשניה מפוטרת כל שנה בקיץ ואז אני מקבלת אבטלה. לוקחים את השכר של 3 החודשים האחרונים ומורידים את התלוש שנכנס. בקיזוז כ2 שבועות למובטל חוזר לא נשאר הרבה אבל שווה..ממש לא נכון
זה נכוןאני מקבלת שכר מעבודה אחת ומהשניה מפוטרת כל שנה בקיץ ואז אני מקבלת אבטלה. לוקחים את השכר של 3 החודשים האחרונים ומורידים את התלוש שנכנס. בקיזוז כ2 שבועות למובטל חוזר לא נשאר הרבה אבל שווה..
הגננות מקבלות שכר מלא?כמו שהגננות הלכו לחתום אבטלה ובסוף אמרו שהן מקבלות משכורת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //