- הוסף לסימניות
לפני כמה ימים היה כאן אשכול על "קבוצת רכישה" של התוכנות. לאן האשכול הזה נעלם?
או לחילופין, מישו שיודע פרטים על קבוצת רכישה זו?
תודה מראש!
או לחילופין, מישו שיודע פרטים על קבוצת רכישה זו?
תודה מראש!
אכן. אני מארגן קבוצת רכישה לחבילות אדובי CS6נכתב ע"י אסתר10;1209554:ניק בשם עיצובים (באנגלית) itzuvim
נכתב ע"י itzuvim;1209634:אכן. אני מארגן קבוצת רכישה לחבילות אדובי CS6
נכתב ע"י המקצוען;1209746:יש לציין שהמחיר הזול לכאורה שיש לסטודנטים, הוא לא כזה זול, כי הוא רק עד גמר הלימודים...
לאחמ"כ, תוקף הרשיון פג..
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1209768:כמה עולה שדרוג? אולי שווה לשלם 1200 ואח"כ לשדרג ב-1500? זה עדיין לא 6000... כמובן בהנחה שמדובר בגרסת ME.
נכתב ע"י המקצוען;1209746:יש לציין שהמחיר הזול לכאורה שיש לסטודנטים, הוא לא כזה זול, כי הוא רק עד גמר הלימודים...
לאחמ"כ, תוקף הרשיון פג..
סוריי אם ציננתי למאן דהו את ההתלהבות.
נכתב ע"י אברהם;1209851:תוכל למצוא לי את זה באתר של אדובי?
כאן לא כתובה שום הגבלה כזו
http://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/education-faq.html
פרטים במייל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>נכתב ע"י eg;1210169:יש פרטים? מחיר?
2,190 לשנה ראשונה. [אח"כ יותר יקר]נכתב ע"י ort;1210178:אגב, בCC יש הרבה שדרוגים שמקלים על העבודה... הורדתי לנסיון...
מישהו יודע כמה עולה השכירות החודשית?
בקבוצת רכישה שאני מארגן, אפשר לשלם גם בצ'קים או העברה בנקאית.נכתב ע"י ort;1210199:אם אין לי כרטיס אשראי יש לך מושג איך ניתן לרכוש את הגרסאות המוזלות?
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1210028:אוהו, ועוד איך!
1. שכירות לעומת רכישה
2. בסוף השכירות- אין אפשרות לפתוח את הקבצים שנבנו בתוכנות- אא"כ מחדשים תקופת שכירות.
3. הכרטיס שלך מחויב מדי תקופה (חודש? שנה?) ומסתובב תמיד ברשת...
פספסתי/ טעיתי במשו?
אח"כ גרסאות CS יהיו קיימות על הענן או שנגמר הסיפור?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים