נכתב ע"י רק חיובי;2462942:שלום רב לכולם
אני מתענין ברצינות על לימוד אדריכלות ועיצוב פנים
אשמח לקבל פרטים מדויקים
1 באופן כללי מהן דרישות הלימוד הבנתי שיש לימודי בוקר שזה אורך שנתיים
אם מישהו יודע היכן אפשר ללמוד אשמח לדעת.ויש גם לימודי ערב
2. האם במצב היום כדאי ללמוד האם יש ביקוש?
3.איפה מומלץ ללמוד היכן מקבלים תעודה
4.כמה בערך משתכרים כיום בשוק עצמאי ושכיר?
5.באיזה מקומות עבודה אפשר להתקבל רק עם התעודה
והיכן דורשים תואר
6.בערך תוך כמה זמן אפשר להיות עצמאי
7.האם דרוש לעבודה רישיון חובה או +
8.והאם כבר בלימודים צריך מחשב
בקיצור אני כרגע אין לי הרבה ידע למרות שחרשתי בפרוג ובעוד מקומות
ואשמח אם מישהו נחמד יוסיף לי עוד פרטים אם יש מה....
ועוד שאלה לסיום איזה עוד עבודות נספחים לזה
אודה מראש למי שיטרח להגיב אני בטוח שזה יהיה לי לעזר רב
מאוד חשוב לי לקבל תשובות ממכם דווקא בגלל הניסיון שלכם
נכתב ע"י צלע;2463444:כגבר הצעתי לך למען פרנסתך ללמוד הנדסאי הנדסה לפני עיצוב פנים, לדעתי, אין מקום בשוק המעצבי פנים למעצב פנים חרדי הנטייה היא לקחת אישה.
מהנדסי בניין הם דבר שנצרך ושווה מאוד מבחינה כלכלית.
להגיד לך כמה מרוויחים זה קצת בדיחה כי זה מתחיל במינימום ועצמאי יכול גם להגיע לעשרות אלפי שקלים.
נכתב ע"י רק חיובי;2463481:מהנדס זה לימוד של שנים אני מתענין באדריכלות ועיצוב
ואשמח לשמוע בדחיפות על מקומות לימוד טובים
נכתב ע"י רק חיובי;2463649:איזה מקומות לימוד מומלצים ללימוד אדריכלות
יש לי הצעה מהמרכז החרדי להכשרה מקצועית
ויש בפרוג אשמח לשמוע חוות דעת על אלו ועוד מקומות
זה דחוף לי אשמח שכמה שיותר יגיבו
ועדיין לא קיבלתי תשובות על כל השאלות זה חשוב לי
אשמח מאוד אם תתאמצו לענות
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים