- הוסף לסימניות
אז איזה מקרר עדיף אם ככהקחו בחשבון שאם המקרר לא בולט מהנישה תצטרכו כמה סנטימטרים פנויים בשביל שיפוע פתיחת הדלת.
אז איזה מקרר עדיף אם ככהקחו בחשבון שאם המקרר לא בולט מהנישה תצטרכו כמה סנטימטרים פנויים בשביל שיפוע פתיחת הדלת.
אוקי טוב לשמועהנישה מצויינת.בד"כ משאירים 5 סמ כל צד
לדעתי זה נראה יפה.וזה נראה בסדר?
יש אולי אפשרות לתמונה? מאד יעזור לילדעתי זה נראה יפה.
מצד שני עכשיו כשאני חושבת על זה זה בעייתי להשיג את החומר של הארונותמקרר בולט מהנישה זה מעצבן יותר ואין פתרון
מקרר שישאר מלמעלה קצת,אפשר לסדר עם קנט בדיוק כמו הארון מעל
מאד מקובל גם בחברה לבקש סגירה לפי גודל המקרר הנוכחי, ושתהיה אפשרות להוריד בקלותמצד שני עכשיו כשאני חושבת על זה זה בעייתי להשיג את החומר של הארונות
עשיתי בחברה ולא נגר והם לא מתעסקים עם קטנות כאלה וגם כל נגר אחר לא מוכן לעשות כזאת עבודה קטנה
אז נראה לי האפשרות של קנט לא מעשית לי..
נכוןחברות המקררים ממליצות להשאיר 5 ס"מ פנוי לכל צד, זה אמור להאריך את חיי המוצר.
לא מצאתי שום מקרר רוחב 95בטח שיש מקררים ברוחב 90-95 סמ, ובשבילם צריך להשאיר מטר.
אני תמיד משאירה כך בבררירת מחדל אם אין מצוקת מקום.
לגבי עומק - קחי בחשבון שכדי לפתוח את הדלתות של המקרר צריך זווית של יותר מ45 מעלות.
כך שאו שמשאירים את הדלתות בולטות מקו הארון, או שצריך מרווח יחסית גדול בצדדים שיאפשר פתיחה. (לא בטוח ש5 מכל צד יתן מענה במקרה הזה)
עומק 75 בנישה של 69-70 יראה בסדר?לא מצאתי שום מקרר רוחב 95
רק 90...
מקרר 4 דלתות של שארפ אם אני זוכרת נכון 93 סמ.לא מצאתי שום מקרר רוחב 95
רק 90...
הבנת נכוןלא הצלחתי להבין..
המגירות הן צרות אחת מעל השניה כל אחת ברוחב 10 סמ? נשמע מוזר כנראה לא הבנתי נכון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים