ממש שונה! מיוחד.
מה שאומר מסקנא ברורה אחת: בכרטיס ביקור חייב להיות רקע חלק.
השם כ"כ מוצלח! יאמי!הנה הלוגו
[/ATTACH]
השם כ"כ מוצלח! יאמי!
והפונט, בול!
הניקוד ממש מתוק ומתאים,
הצבעים גם רכים ו"חלביים"
נסי לשים את הלוגו (ללא היד...)
על רקע כחול כהה עשיר.
וואוו תודה על הפרגון
קשה לי לוותר על היד, אשמח אם תפרטי לי למה את חושבת שהיא מיותרת.
אני מרגישה שזו היד שלי שמתבלת, ומצלחתת וזו בדיוק התנועה, אשמח להסבר למה להוריד?
הבנתי, נראה לך שיש פתרון לניתוק בין הטיפוגרפיה ליד ועדיין להשאר עם הרעיון?משהו בו מנותק מידי מהטיפוגרפיה בלוגו ויוצר כאן כאילו 2 לוגואים.
הפונט מעולה, וגם אני אהבתי את השם
לדעתי בעניין הצבעים את צריכה להתמקד בבריף ולראות מה מתאים יותר.
אם מדובר בקטע שאנשים מזמינים אוכל כי רוצים אירוע מגוון ושיהיה עסיסי,
הייתי הולכת על צבעים יותר מגרים,
אם זה פונה לקהל יעד שמחפש אירוע בסטייל (ודווקא אירוע) הייתי נשארת עם הצבעים האלו.
תצליחי!!!
הבנתי, נראה לך שיש פתרון לניתוק בין הטיפוגרפיה ליד ועדיין להשאר עם הרעיון?
ולגבי הצבעים האפשרות השנייה היא הנכונה, אירועים ברמה גבוהה.
אולי אם יהיה ביקוש אני יעלה את התפריט ותראו את הסגנון...
מצטרף. אבל הכיוון שנתנה תשומת לב-זה מה שצריך! טיפה עיבוד והחלקה-וזה זה!הפונט ממש מתאים ויפה עם המוצר!!
היד אמורה להיות הלוגו? כי היא נראית ממש נטושה שם למעלה...
הייתי מנסה לחבר איכשהוא אותה לטקסט..או אפילו מורידה בכלל
אהבתי גם מאד את הנקוד עם הפונט סדרת אותו יפה מאד
המון הצלחה!
לאה צודקת מאוד.לדעתי בעניין הצבעים את צריכה להתמקד בבריף ולראות מה מתאים יותר.
אם מדובר בקטע שאנשים מזמינים אוכל כי רוצים אירוע מגוון ושיהיה עסיסי,
הייתי הולכת על צבעים יותר מגרים,
אם זה פונה לקהל יעד שמחפש אירוע בסטייל (ודווקא אירוע) הייתי נשארת עם הצבעים האלו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים