נכתב ע"י אות לי;1273076:20 שנה היה לי בעסק מסור כזה, לא משהו שאתה קונה במאתיים שקל, היה לי עובד מחבר העמים מהנדס במקצועו שבנה לנו את זה.
היינו חותכים את העץ למבלטים!! לא היה שום פשרות לגבי הדיוק של החיתוך אחרת או שהסכין של השטנץ לא נכנסה או שהחיתוך של המבלט המוכן היה מעוות את הצורה הנחתכת.
היתרון של מסור נימה הוא שאתה לא עובר עם המסור על השרטוט באופן ידני (ג'קסון)
המסורית (שיכולה להיות דקה הרבה יותר משל ג'קסון בעובי של חוט) מחוברת למנוע ואת התנועה עושה העץ, קל הרבה יותר לשלוט עליו גם אם הוא עץ גדול (בתנאי שהשולחן עבודה שלך מספיק גדול ובנוי נכון)
הכל נאמר מניסיון.
לצערי זה תפס הרבה מקום והוא נמכר לסוחר מתכות..
נכתב ע"י yaakov;1273136:הביצוע אכן נדיר באיכותו,
אני לא רוצה להוריד את התלהבות אך ייתכן וצריך לבצע את כל האמנות הזו מעל גבי פלטה מפלסטיק,
פתחי המזגן יכולים להיות לחים ולטפטף מים לעיתים מכל מיני סיבות,
עץ ומים כידוע זה לא שילוב טוב, לכן רצוי פלסטיק.
בהצלחה
נכתב ע"י פוסטר;1275662:לאחרונה כשאני רוצה תרפיה,
אני נכנסת לאשכול של גולן.
מטורף הבן אדם,
ואם אתה כבודו לא עושה הון מהמקצוע, אז מי למען השם כן?
נכתב ע"י GolanArt;1275684:כשעובדים בידיים כמעט לבד כי לא סומכים על אף אחד .
כשעושים עבודה מוקפדת ומאד איכותית, ויושבים על כל מילימטר שיהיה מושלם.
כשנותנים שירות אמיתי ביישרות, גם אם מפסידים או טועים בתמחור.
כשמתבגרים, והברכיים כואבות והגב לא אייי....
כשאתה גם המתכנן וגם האדריכל שפותר בעיות בשטח וגם המנהל וגם העובד וגם הקניין וגם וגם... אתה לא מתעשר! אתה פשוט מתפרנס כמו כל החברים פה!
וכמו שאומרים: מהפה שלכם לשמיים!![]()
נכתב ע"י GolanArt;1275684:כשעובדים בידיים כמעט לבד כי לא סומכים על אף אחד .
כשעושים עבודה מוקפדת ומאד איכותית, ויושבים על כל מילימטר שיהיה מושלם.
כשנותנים שירות אמיתי ביישרות, גם אם מפסידים או טועים בתמחור.
כשמתבגרים, והברכיים כואבות והגב לא אייי....
כשאתה גם המתכנן וגם האדריכל שפותר בעיות בשטח וגם המנהל וגם העובד וגם הקניין וגם וגם... אתה לא מתעשר! אתה פשוט מתפרנס כמו כל החברים פה!
וכמו שאומרים: מהפה שלכם לשמיים!![]()
נכתב ע"י אבש;1275690:מה??
קיימים עדיין בעלי מקצוע כאלו?
זה לא תאור ששלפת מלפני מאתיים שנה?
נכתב ע"י פוסטר;1275695:מי אמר לכם שהוא לא בן מאתיים?
נכתב ע"י GolanArt;1275704:יפה! עלית על זה! הנה הדמיה שהעלתי לפני כשנה:
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=2762&pictureid=24737
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים