נכתב ע"י גרפיks;1702654:האם שמעתם פעם על קמפיין של קהילה מסויימת, שכל העולם ינהג לפי ההנהגות שלהם?
לי מפריע עוד נקודהנכתב ע"י גרפיks;1702654:האם שמעתם פעם על קמפיין של גור, שכל העולם ינהג לפי התקנות שלהם?
האם שמעתם פעם על קמפיין של בעלזא, שכל הבחורים בעולם ילכו עם קסקט?
האם שמעתם פעם על קמפיין של קהילה מסויימת, שכל העולם ינהג לפי ההנהגות שלהם?
כל הסיפור הזה מסריח מהראש...
נכתב ע"י גרפיks;1702654:האם שמעתם פעם על קמפיין של גור, שכל העולם ינהג לפי התקנות שלהם?
האם שמעתם פעם על קמפיין של בעלזא, שכל הבחורים בעולם ילכו עם קסקט?
האם שמעתם פעם על קמפיין של קהילה מסויימת, שכל העולם ינהג לפי ההנהגות שלהם?
כל הסיפור הזה מסריח מהראש...
נכתב ע"י חנון;1702668:לי מפריע עוד נקודה
זה חסידות בלי אדמו"ר!!! ואל תגידו לי שיש רבנים וספרים כי יש שם כמה וכמה סוגי קבוצות וגם אלה שרוקדים על המכוניות, בכל קהילה יש רבנים ומעליהם רב או אדמו"ר שמכוון את כולם
כידוע, הבעש"ט היה מייסד החסידות והנהיג דרך חדשה בעבודת ה', אחריו התחלק לאין ספור שלשלאות של אדמו"רים ורבנים עד עצם היום הזה
חוץ מברסלב וחב"ד לכולם יש אדמו"ר צאצא לבעש"ט שממשיך את השלשלת ומנהיג את הקהילה
חב"ד לא מכריחה אף אחד להגיע לתהלוכות או להיות חב"דניק, והיא אפילו לא מבקשת את זה,נכתב ע"י גלבוע;1702665:נו, באמת.
האם שמעתם פעם על התהלוכות של חב"ד?
והאם שמעתם על .............. לגבי הדברים האחרים שנכתבו שם.
נכתב ע"י גרפיks;1702654:כל הסיפור הזה מסריח מהראש...
לא כל האדמו"רים צאצאים של הבעל שם טוב,נכתב ע"י חנון;1702668:לי מפריע עוד נקודה
זה חסידות בלי אדמו"ר!!! ואל תגידו לי שיש רבנים וספרים כי יש שם כמה וכמה סוגי קבוצות וגם אלה שרוקדים על המכוניות, בכל קהילה יש רבנים ומעליהם רב או אדמו"ר שמכוון את כולם
כידוע, הבעש"ט היה מייסד החסידות והנהיג דרך חדשה בעבודת ה', אחריו התחלק לאין ספור שלשלאות של אדמו"רים ורבנים עד עצם היום הזה
חוץ מברסלב וחב"ד לכולם יש אדמו"ר צאצא לבעש"ט שממשיך את השלשלת ומנהיג את הקהילה וכולם יודעים שאם אדמו"ר נפטר הולכים אחרי ממשיכי דרכו וככה יש המשך השפעה מהצדיקים זצ"ל
ב-20 שנים האחרונות התחלפו כמעט כל האדמו"רים וחוץ מ-2 הנ"ל לכולם יש המשך בדמות בן/כמה בנים שממשיכים את דרכו וממלאים את מקומו
נכתב ע"י mig;1702684:התבטאות לא ראויה,
מתאים לכם - צאו לשדות, לא מתאים, שבו בבית/ במשרד/ בחצר/אחר, עם סידור / תהילים/ טלפון / אחר (שלא יחשבו אתכם לברסלבערס חלילה וחס) או בלעדיהם.
והעיקר שנהיה בקשר.
נכתב ע"י גלבוע;1702665:נו, באמת.
האם שמעתם פעם על התהלוכות של חב"ד?
והאם שמעתם על .............. לגבי הדברים האחרים שנכתבו שם.
מה הקשר חב"ד???נכתב ע"י גרפיks;1702690:הבעיה היא שבחב"ד התבודדות בבית אינה התבודדות.
רק בשדות בלבד.
רבי נ-ח-מ-ן!
נכתב ע"י גרפיks;1702690:הבעיה היא שבחב"ד התבודדות בבית אינה התבודדות.
רק בשדות בלבד.
רבי נ-ח-מ-ן!
אין בעיה כי יש הרבה שהוסכמו כרבנים והתחילו שלשלת משלהםנכתב ע"י מנדי שלום;1702687:לא כל האדמו"רים צאצאים של הבעל שם טוב,
תן לי לנחש שאתה ברסלבר או חב"דניק?נכתב ע"י מנדי שלום;1702687:ולא אמור להיות בעיה בכך שאין אדמו"ר
אני מכבדת את כולם ולא משכנעת אף אחת להצטרף לחסידות שלנו וצר לי אם הבנת ככהנכתב ע"י גלבוע;1702673:איפה הכבוד שאוהבים לדרוש כאן מקבוצות שונות בעם ישראל?
נכתב ע"י חנון;1702734:אומרים
נכתב ע"י גרפיks;1702696:יפה. מצאתם שניים. יש עוד?
מי שחכמה יודעת, שלמרות שלימדו אותה שהדרך שלה זו הדרך הנכונה, עדיין גם לשניה אמרו אותו דבר...
נכתב ע"י חנון;1702734:אני מכבדת את כולם ולא משכנעת אף אחת להצטרף לחסידות שלנו וצר לי אם הבנת ככה
אומרים שהיום כולם חסידים ואין ליטאים כי גם לליטאים יש את הרבנים שלהם [אדמו"רים ליטאים כמו הרב שטיינמן, הרב קנייבסקי ועוד]
ההיפך!!!נכתב ע"י גלבוע;1702765:העיקר שאתם לא מנסים לשכנע להצטרף להיות חסידים
ברור וברור שיש (עדיין) המון ליטאים בלי אדמו"ר, ובהכרה השקפתית שלא צריך להיות אדמו"ר.
(מדויק יותר שצריך לא להיות.)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים