- הוסף לסימניות
להפחית סוכר אפשר בדרך מאוד פשוטה, לוקחים 400 מ"ג כרום כל יום, והסוכר נהיה פשוט מגעיל.
מה הכוונה 400 מ"ג כרום?
להפחית סוכר אפשר בדרך מאוד פשוטה, לוקחים 400 מ"ג כרום כל יום, והסוכר נהיה פשוט מגעיל.
הפתרון לא לקנות שתיה מוגזת, היא עוד יותר גרועה מהלא מוגזת מעוד הרבה בחינות חוץ מהסוכר.אצלי בבית מערבבים שתיה מתוקה עם מים ביחס של 1:1. בלי זה א"א להכניס לפה מרוב מתיקות.
לשתיה מוגזת טרם נמצא הפתרון![]()
הלוואי, אנחנו בדרך... עוד לא נגמלנו.הפתרון לא לקנות שתיה מוגזת, היא עוד יותר גרועה מהלא מוגזת מעוד הרבה בחינות חוץ מהסוכר.
יש לנו קנקן זכוכית יפה לשבת, ובו אנחנו מוהלים, וכך זה גם יותר אסטטי.
כשנמצאים אצל סבתא בשבת, הילדים אומרים שהמשקאות שלה לא טעימים, ענין של הרגל, גם את השוקו אצל סבתא שעשוי מאבקה קנויה הם לא אוהבים, כי בבית אנחנו מכינים לבד מקקאו וסוכר ושמים הרבה פחות סוכר.
רק אני מוזרה?
אני לא קונה את השוקו שכתוב שזה פחות סוכר
זה כבר נשמע לי לא טעים
אני קונה שוקו ומשקאות מתוקים כי בא לי משהו מתוק
מקווה שלא קילקלתי לך את הסכר![]()
הלוואי, אנחנו בדרך... עוד לא נגמלנו.
בקשר לשוקו, אנחנו קונים אבקת חרובים. למרות הסוכר (יחס של 1:1) זה בריא יותר מקקאו. עם טיפת תמצית וניל זה יוצא משקה טעים במיוחד!
על הרבה מאד מוצרים רשום שהם ללא סוכר אבל הסוכר רשום בשם אחר כמו אספארטטים
וכו שזה סוכר לכל דבר
רק אני מוזרה?
אני לא קונה את השוקו שכתוב שזה פחות סוכר
זה כבר נשמע לי לא טעים
אני קונה שוקו ומשקאות מתוקים כי בא לי משהו מתוק
מקווה שלא קילקלתי לך את הסכר![]()
חחח בדיוק מה שעניתילא קילקלת כלום,
סקר מטרתו לדעת מהי דעת הקהל בנושא.
וחוצמזה, אני לא מתכוונת שלא ייצרו מוצרים מתוקים,
אלא שייצרו קו של מוצרים שדומים בכמויות הסוכר להעדפה האישית שלנו.
אם בקפה אין אדם ששם 3-4 כפיות סוכר, למה צריכים מעדנים עם 3-4 כפיות סוכר?
כמה צרכנים נמנעים מלקנות בגלל שזה מתוק מידי?
שימו לב איך 90% מבין העונים (בינתיים...)
מגדיר את עצמו כ- אוהב מתוק
ובכל זאת, 75% מהעונים ירצו לנסות שוקולד מתוק פחות.צפה בקובץ המצורף 350736צפה בקובץ המצורף 350735
מה זה כרום?להפחית סוכר אפשר בדרך מאוד פשוטה, לוקחים 400 מ"ג כרום כל יום, והסוכר נהיה פשוט מגעיל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים