- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרימה;2352876:זה כבר יצא ביום רביעי שבוע שעבר, והמחיר שלו בארה"ב 40 דולר.
מי יוכל להשיג ולהעלות לגמבו מייל?
נכתב ע"י פרימה;2352876:זה כבר יצא ביום רביעי שבוע שעבר, והמחיר שלו בארה"ב 40 דולר.
נכתב ע"י מני 1;2352936:מי יוכל להשיג ולהעלות לגמבו מייל?
נכתב ע"י גרפיקהil;2355507:אמיתי אתה שואל?
נכתב ע"י חיימי;2355523:ברור זה לא מעניין אותך??????
יש גבול להפקרות!!!נכתב ע"י מני 1;2357460:למה לא אמיתי??
מחכים בקוצר רוח...
נכתב ע"י חיימי;2355523:ברור זה לא מעניין אותך??????
נכתב ע"י יוסי בן לול;2357835:חבר'ה זה כבר נכנס לגדר המתכבד בקלון חבירו אפשר להסביר גם בדרכי נועם,
למען האמת רק בדרכי נועם
באותו פסוק שכתוב "הוכח תוכיח" כתוב "ולא תישא עליו חטא"
נא לשמור על כבוד הזולת...
נכתב ע"י נני5;2358134:כל כך הרבה כבר כתבו על זה, ועדיין מגיעים הבקשות האלו.
יש גבול כמה אפשר להסביר בדרכי נועם.
להעלות סרט שכל אחד יכול לראות חינם ביוטיוב - לא נראה שיש בעיה.
אבל כשבן אדם עבד על סרט שהוא מתפרנס ממנו ומוכר אותו במחיר מלא - איך אפשר להעלות לכאן ולהפיץ כאילו כלום??
בעיניי זה בדיוק כמו שאקח מצגת או עיצוב מוכן של מישהו - ואשתמש בו חופשי מבלי שום קרדיט, שלא לדבר בכלל על תשלום ליוצר.
[גילוי נאות: נכוותי בעניין ולכן זה כל כך כואב לי!]
ואני מאד מאמין שאחרי שכבר יהיה לך את הסרט במחשב תלך ותוציא עליו מעל 100 ש"ח....נכתב ע"י RUSHL;2358354:עם כל הכבוד אני באמת מכבד אותם אבל עד שהם מוכרים פ את הדיסק לעניות דעתי מותר לי לבקש ולראות ואח"כ כשיגיע נקנה את זה אני לא אמור לחכות כ"כ הרבה זמן
נכתב ע"י עריכה נהדרת;2358654:ראיתי את התקציר ולא הבנתי.
מדובר ביהודים/גויים
חרדים/ חילונים?
מי המציגים ומה ההצגה?
יחי פוסק הדור!!!נכתב ע"י מני 1;2361776:היום, בדור שלנו
אחד שמוציא דיסק וידאו או שירים הרי הוא יודע בידיעה גמורה שזה יהיה ברשת ואו אצל אנשים שמעתיקים מאחד לשני
אין מצב אחר!!!
כמו שכל סדרת האונטערן נמצא אצל כל חסידי שני ואו דובר יידיש שזה מעניין אותו
כך גם יהיה בהצגה הזה
נכתב ע"י הגפן;2361791:יחי פוסק הדור!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים