- הוסף לסימניות
ב"חינם "? לכל דבר יש מחיר.
זה קצת מסקרן אותי ,מה הרוח הנדיבה הזאת
מטעם מי הם מחלקים ואלו תנאים כרוכים בכך ?
לפני שנה קיבלתי לשתי ילדים, וגם פחדתי מה מסתתר שם אבל תכלס לא קרה כלום והרווחנו משקפיים חינםב"חינם "? לכל דבר יש מחיר.
לא יודע למה הם עושים את זה אבל עשיתי את זה וזה בחינם לגמריב"חינם "? לכל דבר יש מחיר.
אני הייתי במלחה התייחסו בסדר גמוראשמח לשמוע על השירות שקיבלתם
שניכנסתי לסניף פנו אלי יפה עם חיוך גדול ולאחר שהבינו שבאתי עם הקופונים פשוט התעלמו ממני
זה היה נורא!
הרגשתי מקבצת נדבות , פשוט רדפתי אחרי המוכר על כל שאלה
והוא נתן לי יחס פשוט דוחה
מרח אותי ונתן לי לחכות על כל דבר מלא זמן....
הבטחתי לעצמי שיותר לעולם, אני לא יעשה את זה!
אנחנו קבלנו יחס מצוין!!אשמח לשמוע על השירות שקיבלתם
שניכנסתי לסניף פנו אלי יפה עם חיוך גדול ולאחר שהבינו שבאתי עם הקופונים פשוט התעלמו ממני
זה היה נורא!
הרגשתי מקבצת נדבות , פשוט רדפתי אחרי המוכר על כל שאלה
והוא נתן לי יחס פשוט דוחה
מרח אותי ונתן לי לחכות על כל דבר מלא זמן....
הבטחתי לעצמי שיותר לעולם, אני לא יעשה את זה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים