נכתב ע"י מלפפון;2500055:אולי תשכרי לו לבין הזמנים, אבל קודם תלמדי אותו את כללי התנועה?
תעשי לו תאוריה אמיתית והנחיה.
איפה לנסוע, מתי להאט, תמרורים וכאלו.
לא חושבת שהבכי שלו זה מה שיגרום לי לקנות, אבל אני סתם לא אוהבת שילד חולם על משהו, והכל נשאר בגדר חלום עז שלא ממומש. אף פעם לא יוצא מזה טוב.
מספיק אפיךו לשכור אופניים ליום עד שבוע, בשביל לתת את ההרגשה.
ולגבי אופניים חשמליים- אני אף פעם לא מבינה מה הקטע שלהן מלבד רכב ממונע כמו סגווי (שהיום גם נכנס מאד לשוק, וניתן לראות גברים נעים מרחקים בעזרתו). האופניים לא מפתחים כושר, לא יוצרים מאמץ. אז בשביל מה לנסוע בהם? רק בשביל להביא חלב מהמכולת?
כבר עדיף את הרגילים ולדווש עליהם, לפחות זה משחרר ומאמן את השרירים.
אני הייתי פורסת את השיקול הזה בפני הילד.
כי אם הוא רוצה להיות בכושר וחזק, באמת כדאי על האופניים הרגילים.
נכתב ע"י מירי בוימל;n4986251:ראיתי לפני שבועיים אחת שיצאה מהבניין שלה עם תינוקת על היידים ופתאום ילד כבן תשע טס לכיוונה עם אופנים חשמליות והעיף אותה ואת התינוקת, שניהם התפנו לבית החולים שב"ה איך שהבנתי יצאו מזה בנס, אבל הילד המשיך לטוס ולברוח לכיוון הבית שלו- ומסתמא אפילו לא סיפר לאמא שלו שהיום כמעט הרגתי את הבת של השכנה..
סכנת נפשות ממש.
נכתב ע"י רותי12;n3740037:יש לו אופנים רגילות ברור ונוסע בהן ויודע שזה מפתח שרירים ובריא והכל ,וגם לאחים שלו מגיל 3 נוסעים כלאחד על אופניו. אבל עכשיו זה כנראה " מודה" \ להיט בישיבה והוא מאד חולם על זה
הוא ילד מדהים בלימודים .עוזר המון בבית. ילד חלק של נחת. ברוך ה' ולכן קשה לי לאכזב אותו.
באמת חשבנו על השכרה ליום אבל הוא לא יפסיק עם החלום הזה. בעצם רק דחינו את ההתלבטות.
נכתב ע"י שולמית אור;n3739655:מסוכן!! מסוכן!!
הבן שלי בגיל 12 נפל עם אופניים חשמליים (בגלל כובד האופניים) בתאונה עצמית וקבל בנס "רק" זעזוע מח.
שמעתי על ילד בן 16 שקבל אופניים חשמליים לאחר לחץ גדול על ההורים, הוא נפגע בתאונה ושוכב צמח. אימו החליטה להירתם למאבק באופניים החשמליים בכל הרצינות, ועושה הכל למנוע רכישה מהורים שלא עומדים בלחץ.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים