- הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;226974:בגדול עבודה טובה
ואני מתיחס לתאורה ולחדות על הטיפות
מה הבעיה:
יש יותר מידי רמזים לדברים שמפריעים להתרכז בעיקר ומושכים אליהם את העין
קצת כפית מימין
קצת צלחת ומזלג משמאל
קצת צלחת מרחוק משמאל
אם אפשר הייתי מעיף את הצלחות משמאל , את הכוס העומדת, הכפית מימין
ומשאיר רק את הסכום החד משמאל, את הכוס השוכבת עם הטיפות
ואת הצלחת הגדולה שלמעלה עם הסכום שלה
ואז היה נוצר מעין X גדול שהמרכז שלו הוא הטיפה הענקית שבמרכז![]()
נכתב ע"י azriel;226994:הייתי קורא לתמונה "על קצה המזלג".
רק שרואים אותך קצת על הסוף של המזלג
אופס.. סתם, העיקר כאן בתמונה, זה היין שנשפך, וזה בהחלט יפה, (במיוחד אחרי החיתוך של יעקב![]()
אולי זה צולם בחלל?נכתב ע"י Srool;227007:מוישי, לא הצלחתי להבין איך היין קפץ כל כך יפה למרחק של כ-2 ס"מ מהכוס, ואיך הרסיסים התפזרו בצורה שנוגדת את חוקי הפיזיקה..![]()
נכתב ע"י yossmor2;227038:מוישי, עבודה מצויינת, תאורה קומפוזיציה, הקפדה על המרכיבים, כל הכבוד.
אני נוטה להסכים עם החיתוך שהוצע,למרות שבדיעבד זה לא כל כך מסתדר.
הדבר הכי מצחיק הוא שאם המפה לא תספוג את מה שנשפך, הבגדים של הסועדים כנראה יספגו![]()
![]()
אבל, זו לא בעיה שלך כמובן.
קיצר, אהבתי מאוד.
נכתב ע"י moyshi;227022:יעקב, דברים שרואים מפה לא רואים משם..![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים