- הוסף לסימניות
נכון רק בתוספת תשלוםרק בנטפרי יש אפשרות ברגע לעבור למסלול אחר שפתוח לעוד אתרים
ונראה לי שאם מזמינים מראש מסלול מייל בלבד אז צריך להחליף סים לפתוח לאתרים אאל"ט
נכון רק בתוספת תשלוםרק בנטפרי יש אפשרות ברגע לעבור למסלול אחר שפתוח לעוד אתרים
בגימייל יש אפשרות ייבוא הודעות מייל ממייל אחר, עושים את זה ואז זה שומר את הכל בחשבון גימייל שלכם.מישהו יכול להעלות הדרכה ברורה איך תכל'ס אפשר לגבות את כל התכתובות ?
נראה לי שזה רק בחברות כמו אר אל או סים כשר ולא בנטפרינכון רק בתוספת תשלום
ונראה לי שאם מזמינים מראש מסלול מייל בלבד אז צריך להחליף סים לפתוח לאתרים אאל"ט
אפשר לנעול את ההגדרות ולתת את הסיסמא למישהו אחר או להצטרף לקהילת נטפרי אישי ולהגדיר שזה יהיה מייל בלבד עם קנס יציאהרק בנטפרי יש אפשרות ברגע לעבור למסלול אחר שפתוח לעוד אתרים
השאלה אם זה יכול לייבא מ- OKMAIL ?בגימייל יש אפשרות ייבוא הודעות מייל ממייל אחר, עושים את זה ואז זה שומר את הכל בחשבון גימייל שלכם.
לוחצים על הגלגל שיניים למעלה בצד שמאל, ושמה על הצגת כל ההגדרות.
צפה בקובץ המצורף 1172869
ושמה בוחרים ייבוא דואר ואנשי קשר. וממשיכים לפי מה שהולך שמה.
זה אמור להיות יכול לייבא גם מאוקיימייל, צריך את הפרטים שמכניסים לתוכנת אאוטלוק או דואר בשולחן עבודה.השאלה אם זה יכול לייבא מ- OKMAIL ?
מתי הם סוגרים?אוקיי מייל- אופציית מייל כשר ללא אינטרנט כלל(גם לא חסום) עומד להיסגר.
מי יכול/ה לעזור לי, כיצד ליידע את כל מי ששולח אלי מייל לאוקיי מייל, שמעתה יצטרך לפנות לגוגל?
כלומר, שכל מי שישלח אלי מייל, יקבל הודעה שמהיום יש לשלוח רק למייל של גוגל, איך אעשה זאת?
תודה רבה
תודה.לכל מי שהיה לו בעבר OKMAIL והוא חושש שאולי עדיין שולחים אליו הודעות לשם,
(חשוב במיוחד לכאלה שהוציאו ספר וכתבו את כתובת המייל של okmail להערות וכו')
בס"ד לאחר מאמצים מרובים, ניתן להפנות את ההודעות למייל אחר ללא עלות.
לצורך כך יש לשלוח בקשה למייל a7774442233 @ gmail.com
ולכתוב את כתובת המייל הישנה ב-okmail ואת כתובת המייל שאליה יופנו ההודעות
ובעז"ה ההפניה תבוצע בהקדם.
כן.תודה.
ואם ביטלתי את המייל שנתיים לפני שנסגר, גם רלוונטי?
תיקון טעות: כתובת המייל היא: gmach @ okmail.co.ilיש מייל חדש לקבלת הפניות okmail @ okmail.co.il
תודה.תיקון טעות: כתובת המייל היא: gmach @ okmail.co.il
האם מיועד רק לOKMAIL או שיכול לעזור גם לאנשים שנחסם להם הgmail?לכל מי שהיה לו בעבר OKMAIL והוא חושש שאולי עדיין שולחים אליו הודעות לשם,
(חשוב במיוחד לכאלה שהוציאו ספר וכתבו את כתובת המייל של okmail להערות וכו')
בס"ד לאחר מאמצים מרובים, ניתן להפנות את ההודעות למייל אחר ללא עלות.
לצורך כך יש לשלוח בקשה למייל a7774442233 @ gmail.com
ולכתוב את כתובת המייל הישנה ב-okmail ואת כתובת המייל שאליה יופנו ההודעות
ובעז"ה ההפניה תבוצע בהקדם.
רק למי שהיה לו אוקמייל.! OKMAILהאם מיועד רק לOKMAIL או שיכול לעזור גם לאנשים שנחסם להם הgmail?
בעיה ידועה וקשה!איך פונים לגוגל? הם עונים? לי אישית אין בעיה עם המייל אבל אני עובדת בחדר מחשבים ובעקבות החלפה של הרשת המייל נחסם להרבה לקוחות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים