- הוסף לסימניות
רק ליהדות התורה לבדה הצביעו 240,000 פחות או יותר,כמה חרדים גרים היום בישראל??
לא כולל ילדים עד גיל 18, מצביעי ש"ס וסתם שאינם מצביעים.
רק ליהדות התורה לבדה הצביעו 240,000 פחות או יותר,כמה חרדים גרים היום בישראל??
מציין שוב לבורו פארק.
אפשר - רק - נתונים - כמה - חולים - יש - שם ?????כמו בבורו פארק, אה?
את זה אומר מי שלא מכיר את אותן קהילות מקרוב, וד"ל.ברור שכל מחלים קוטע שרשראות הדבקה, וחיסון זה לא. זה ברור.
אבל גם באותם קהילות. הייתי רוצה לראות בדיקות סרולוגיות. זה לא כל כך קל כמו שהם חושבים. מציין שוב לבורו פארק.
לא רלוונטי. בבני ברק גרים כ200,000 על פי משרד הבריאות כ25,000 חולים, הערכה שלי כאמור היא כפול.כמה חרדים גרים היום בישראל??
שמעתי ממקור ראשון על מישהו מהנטורי קרתא שחולה בפעם השניה.את זה אומר מי שלא מכיר את אותן קהילות מקרוב, וד"ל.
מי שכן מכיר, יודע שמי שלא נדבק - כבר לא יידבק לעולם...
מה שהיה נקרא סגר?פרופ' ברבש אמר היום שהירידה היא באמת מהירה ביחס למה שציפו.
אבל תכלס זה מה שהסגר עושה, אם פחות יוצאים ופחות מתראים עם אחרים ושומרים מרחק מסכות וכו' יש ירידה, נראה שכרגע כבר אין הרבה שיגידו "מה הסגר מועיל?"
אבל ב-25,000 חולים ישנם הרבה ילדים...לא רלוונטי. בבני ברק גרים כ200,000 על פי משרד הבריאות כ25,000 חולים, הערכה שלי כאמור היא כפול.
הוי אומר רבע מתושבי העיר. לא מכניס את גילאי 0- 6 שלדעת כל המומחים בינם לבין הנגיף ישנו קשר קלוש.
עוד סגר אחד כזה וסגרנו את המגיפה טוטאלית.מה שהיה נקרא סגר?
זה היה נקרא "לצחוק לסגר בפרצוף!!!"
כ"כ הרבה אנשים התארחו ונסעו ,
מ0 עד 6 מזערי עד אפסי.אבל ב-25,000 חולים ישנם הרבה ילדים...
אתה לא חייב לקבל!לא מקבל את הטענות להתעלמות והסתרה. בשלל קונספירציות הנגיף זה מתקבל היטב.
מה גם שבעולם כולו דיווחו על חולה אחת בת 89 שנפטרה לאחר הדבקות שנייה בנגיף. קורה אבל נדיר.
יותר קל לרשום את כל תושבי הארץעוד סגר אחד כזה וסגרנו את המגיפה טוטאלית.
אל תדאג,עוד סגר אחד כזה וסגרנו את המגיפה טוטאלית.
בשלל הפנטזיות המתרגשות עלינו מידי יום. הפסקתי מזמן להיות פתי מאמין לשום דבר.אתה לא חייב לקבל!
אנשים מספרים ומעידים על עצמם.
ניראה לי שאנשים פרטיים נקיים מאינטרסים, לפחות יותר מהממשל.
(הגיע הזמן שנפסיק להיות פתי מאמין לכל דבר)
לגמרי נכון.מה שהיה נקרא סגר?
זה היה נקרא "לצחוק לסגר בפרצוף!!!"
כ"כ הרבה אנשים התארחו ונסעו ,
הדבר ה"חיובי" היחיד שיצא מהסגר הזה-
אנשים פיתחו דימיון וחוש המצאה בצורה שלא תיאמן.
ההערכה של משרד הבריאות עצמו מדברת על 30 אחוז מתושבי העיר. יותר מרבע.לא רלוונטי. בבני ברק גרים כ200,000 על פי משרד הבריאות כ25,000 חולים, הערכה שלי כאמור היא כפול.
הוי אומר רבע מתושבי העיר. לא מכניס את גילאי 0- 6 שלדעת כל המומחים בינם לבין הנגיף ישנו קשר קלוש.
בגדול קוראים לקהילה הזאת 'הציבור החרדי'.ידוע לי על קהילה שלא שמרו כלום
כולל חתונה ענקית שבועיים לפני ר"ה דרך ר"ה יוכ"פ ושמחת בית השואבה ושמח"ת כולם בהשתתפות אלפים מכל הארץ
אחרי ר"ה שמעו על הרבה חולים אחרי יוכ"פ עוד קצת ומאז אין שום מקרה חדש זה אומר שיש חיסון עדר
וואי וואי איזו הכפשה!בגדול קוראים לקהילה הזאת 'הציבור החרדי'.
שקר.בגדול קוראים לקהילה הזאת 'הציבור החרדי'.
שכחתם את הכלל - שרק מתוך המגזר מותר לדבר.וואי וואי איזו הכפשה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים