איזה ניק, האבי 5050 הזה?נכתב ע"י אסתיג;n5041922:לא מזמן היו פה אשכולות בעניין הזה בדיוק ואם אינני טועה על שם הניק הזה ספציפית.
נכתב ע"י אסתיג;n5041922:לא מזמן היו פה אשכולות בעניין הזה בדיוק ואם אינני טועה על שם הניק הזה ספציפית.
נכתב ע"י שביעית;n5041876:מה דעתכם על ניק גבר שפותח בשיחה ארוכה עם ניקית? אפילו לא דרך האתר אלא שולח הודעות למייל [אבל כן הגיע דרך פרוג].
לא מדובר במשהו בעייתי אלא שאלות והתייעצויות ענייניות רק שהן ממשיכות וממשיכות ונכתבות בלשון מאוד ידידותית ומתנחמדת.
היו כבר מקרים שגברים שוחחו עם נשים אודות נושאים שנפתחו, אפילו בהודעות אישיות, אבל היתה לזה צורה אחרת. רשמית מאוד ומכובדת. לשון רבים, גוף שלישי ולא ענו תשובה ארוכה ומזמינת המשך על תגובה מסיימת בסיגנון ''תודה'' או סמן של לייק.
אולי אני סתם קיצונית ומגזימה אבל נראה לי לא הכי חלק. מה אומרים?
נכתב ע"י מקופלת;n5042528:בשיחות ארוכות בד"כ יש 2 משתתפים לפחות, כמה שידוע לי.
שיחה עם משתתף אחד בלבד ושתיקה מהצד השני היתה מסתיימת אחרי 3-4 הודעות.
נכתב ע"י שביעית;n5042543:נכון
אבל אם שואלים אותי שאלה, עניינית לגמרי - אני בד''כ עונה. וכך זה ממשיך עוד ועוד. זה לא שיחה מתפתחת אלא יותר שאלות ותשובות שלא נגמרות.
נכתב ע"י מקופלת;n5042548:אבל אם את רואה שזה לא נגמר, וזה לא מתאים לך. תחתכי.
נכתב ע"י שביעית;n5042578:זה מה שאני עושה. ואז מרגישה מטומטמת כי בסך הכל זה באמת לא מתקדם לכיוון שעלול להשמע בעייתי. אולי פגעתי בחשדות שלי בניק תמים?
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //