נכתב ע"י בא יבוא;n5043938:לא היתה שום פנייה אישית אלי ברוך ה'. אבל אחרי שפעם אחת הגיבו על הודעתי בלשון זכר - שיניתי את תמונת הפרופיל שלי לתמונת ילדה כדי שיהיה ברור לחלוטין שמדובר באישה.
נכתב ע"י רות 10;n5043907:התגובה פה פוגעת ולא נכונה, האשכול החד פעמי על מתנדבי הצלה פתח לכל מי שלא בעניין צוהר להערכה, לא צריך בגללו לתקוף כך.
נכתב ע"י מהתחלה;n5043992:ת'אמת שגם אני ובטוחה שעוד הרבה הייתי בהלם מהתגובה הזאת ומהסגנון
נכתב ע"י רות 10;n5043907:התגובה פה פוגעת ולא נכונה, האשכול החד פעמי על מתנדבי הצלה פתח לכל מי שלא בעניין צוהר להערכה, לא צריך בגללו לתקוף כך.
נכתב ע"י צפורן;n5044008:אני ממש לא.
לבן התנסחה מאד בעדינות, ותארה תופעה שקיימת גם בפורום וגם בחיים האמיתיים.
אני נתקלתי בתופעה דומה אצל בחורה בני ברקית שנראית מודרנית מאד.
היא גדלה בסביבה פתוחה מאד ונראית בהתאם, אבל אם בתל אביב אף אחד לא ישים לב אליה, בבני ברק היא כל הזמן מתלוננת שמטרידים אותה...
זה לא שאני מצדיקה את המטרידים, אבל העובדה היא, שהם נטפלים יותר למי שנראה להם "פתוח".
נכתב ע"י שביעית;n5043923:לא חושבת שהבעתי רגשות חושפניים.
למילה חושפניים יש קונוטציה מאוד שלילית, ובד''כ גם משמעות כזו, מה שממש לא קרה כאן.
כן הבעתי רגשות. אבל לא חשבתי שמישהו יקח את זה למקום בעייתי. זה נראה לי קצת מרחיק לכת.
אבל אתם בטח מבינים יותר ממני [וזה לרגע לא עוקצני אלא כנוע ומעריך].
אני אשתדל להבא להיות יותר עניינית ותכליתית. מקווה שאצליח.
נכתב ע"י yochi000;n5044051:לדעתי גם, זו הייתה תגובה פוגעת.
לא כל מה שחושבים צריך לכתוב.
ומציעה לניקית המעירה, לסגל לעצמה פחות שיפוטיות ופחות ביקורתיות.
נכתב ע"י פריעדמן;n5044191:אני טוען שפרוג צריכים לעשות שלא יהיה כזה דבר שם משתמש אנונימי אלא הרי זה פורום מקצועי ולא סתם... כל מי שרוצה להיות חבר בו שישלח להם ת.ז. או לעשות אימות בטלפון לפחות ידעו מי כל אחד ומה המס' טלפון שלו
נכתב ע"י פריעדמן;n5044191:אני טוען שפרוג צריכים לעשות שלא יהיה כזה דבר שם משתמש אנונימי אלא הרי זה פורום מקצועי ולא סתם... כל מי שרוצה להיות חבר בו שישלח להם ת.ז. או לעשות אימות בטלפון לפחות ידעו מי כל אחד ומה המס' טלפון שלו
נכתב ע"י אפשרי;n5044548:ההפך הגמור: אם פרוג הוא פורום מקצועי, אין צורך לא בטלפון ולא בשום דבר.
מקסימום מישהו יכתוב עצה לא מקצועית.
אם רוצים שפרוג יהיה פורום לשיתוף בחוויות אישיות, אז יצטרכו את האימות הנ"ל, אבל ככל הנראה אין כוונה כזו כעת.
נכתב ע"י פריעדמן;n5044584:לא הבנתי מילה אחת ממה שנכתב כאן
נכתב ע"י פנס בערפל;n5042764:ניק חדש עם 3 הודעות מזהיר מפני ניק אחר.
מוזר.
נכתב ע"י אפשרי;n5044936:בהנחה שיש נטו בעיה ספיציפית בניק מסויים, אז מה העניין לפתוח אשכול. דיווח להנהלה מספיק.
נכתב ע"י מהתחלה;n5043988:כמו תמיד שם הניק מטעה, "בא" לשון זכר
נכתב ע"י נני5;n5044954:יש כאלו ש'חופרים' בהודעות ישנות, ומוצאים כתובות מייל, וכך מתחילים התכתבויות לא בפורום.
איך אפשר לדווח להנהלה במקרה כזה?
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //