- הוסף לסימניות
לא ניסתי, אבל יש עגלות תאומים שהם יותר טרקטוריות מאשר עגלות יחיד... רק המשקלגם עגלת תאומים?
לא ניסתי, אבל יש עגלות תאומים שהם יותר טרקטוריות מאשר עגלות יחיד... רק המשקלגם עגלת תאומים?
המשקפות
יש בן אדם חרדי שיש לו משקפות עם מציאות מדומה - 360 מעלות על בית המקדש - מושלמת!סגור בקורונה
עגלה אפשריהאם סיור בשוק מחנה יהודה יעניין גם קטנטנים (5 ומטה)? האם אפשר ללכת שם עם עגלה?
אשמח גם.יש לכם רעיון לאן להמשיך אחרי מחנהיודה?
עין לבן- מעיין תחום בבריכה , אפשר לשחות אפשר לשכשך , ומסלול קצראפשר קצת יותר פירוט?
אני מבינה שזה ליד גן החיות התנכי, אנחנו נהיה בו שבוע הבא
אז שווה להכנס ל"עין לבן"?
מה יש שם בדיוק?
תודה!!
הלכנו לשם היום והיה מקסים,לפנ שנתיים הלכנו לנחל אוג מירושלים,
מתחנת חטיבת הראל בבר אילן פינת שמואל הנביא נסיעה ממש לא ארוכה,
כמה אוטובוסים אפשריים לצומת אלמוג,
משם הליכה של כ15 דקות אם אני זוכרת נכון עד לנחל.
מישהו יודע אם פתוח שם עכשיו?
קטנטנים ממש צריכים גינה...האם סיור בשוק מחנה יהודה יעניין גם קטנטנים (5 ומטה)? האם אפשר ללכת שם עם עגלה?
נחלאות - יעניין את הגדולים יותר.רעיון
לא מומלץ בעונה הזו (חם!), ואם יש עומס חום הם סוגרים את האתר ולא נותנים להכנס.לפנ שנתיים הלכנו לנחל אוג מירושלים,
מתחנת חטיבת הראל בבר אילן פינת שמואל הנביא נסיעה ממש לא ארוכה,
כמה אוטובוסים אפשריים לצומת אלמוג,
משם הליכה של כ15 דקות אם אני זוכרת נכון עד לנחל.
מישהו יודע אם פתוח שם עכשיו?
אפשר להמשיך לגן סאקר (אגב, המתקנים בו כרגע סגורים בגלל שיפוצים)- לא רחוק מהשוק (אפשרי דרך נחלאות)יש לכם רעיון לאן להמשיך אחרי מחנהיודה?
מה זה השוק הסגור? ומה זה הפתוח?קטנטנים ממש צריכים גינה...
אבל הם וודאי לא יסבלו מסיור כזה, אפשר עגלה כמובן, ללכת בנחת, וגם לקנות להם ברד בחנות שמציעה 20 טעמים (בשוק הסגור).
נחלאות - יעניין את הגדולים יותר.
או להמשיך על המסלול של הרכבת הקלה לכיוון הכותל.
רחוב יפו עצמו ססגוני ומעניין.
גם גאולה יחסית קרובה, ואני דווקא חושבת ששווה לבקר בה, אוכלוסיה מעניינת (אנגלית ואידיש) ועוד.
הלכנו אתמול בשעות היותר מאוחרות, היה ממש מקסים,לא מומלץ בעונה הזו (חם!), ואם יש עומס חום הם סוגרים את האתר ולא נותנים להכנס.
יש את החלק המרכזי הוא רחוב פתוח.מה זה השוק הסגור? ומה זה הפתוח?
הייתי לפני תקופה מה שזכור לי 3 סמטאות נראה לי כולם תחת כיפת השמים.
הלכנו אתמול בשעות היותר מאוחרות, היה ממש מקסים,
אם הולכים בעונה החמה באמת מומלץ להתחיל אחרי 15, אבל לא אחרי 17:15 (כדי לסיים עד השקיעה)
אתמול התחלנו ב17:30, עשינו עצירה קטנה ולא היה זמן ליותר,אנחנו בדיוק מתכננים ללכת היום באיזור 16:00
כמה זמן לקח לגדולים את כל המסלול? הם עשו את זה בעליה או בירידה?
להערכתך ילד בן 9 כבר יכול לעשות הכל?
תודה רבה
יש למישהו מושג האם יש שם אפשרות לעשות מנגל??פארק קרית מנחם, כייפי, שקט יותר, עם טיילת מדהימה, אבל שוב עם האבנים המלכלכות.
אסור.יש למישהו מושג האם יש שם אפשרות לעשות מנגל??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים