- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1222018:שמעתי במו אזני
בקלפי שאני הצבעתי, היה בחוץ אוהל ממטהו של אלי כהן, ואנשי טוב איישו אותו כל הזמן![]()
ברור שלא ראית את כל אנשי טוב...
בקלפי שאני הצבעתי, היה בחוץ אוהל ממטהו של אלי כהן, ואנשי טוב איישו אותו כל הזמן![]()
נכתב ע"י רק עיצוב;1222022:חילקתי את מספר הקולות שיש לאבוטבול ל30 קלפיות, והורדתי ממנו 10 בכדי שיהיה שוויון בין מספר הקפליות החרדיים והחילוניים שנלקחים בחשבון.
נכתב ע"י רק עיצוב;1222022:חילקתי את מספר הקולות שיש לאבוטבול ל30 קלפיות, והורדתי ממנו 10 בכדי שיהיה שוויון בין מספר הקפליות החרדיים והחילוניים שנלקחים בחשבון.
הנכנס לעיר ושומע צווחה ואומר יה"ר שזו לא תהיה מביתי הר זו תפילת שווא,נכתב ע"י מוזיקאית;1222021:למה אי אפשר לשנות??
בכל דבר התפילות יכולות לשנות!!למרות שדברים נקבעו כבר!
נכתב ע"י מילה בסלע;1222026:כואבת לי האצבע מלרענן את הדף....
נכון שלא כואבת לכם האצבע מלצלצל לי?.....![]()
![]()
![]()
להמציא איזו תוכנה או אפליקצייה שתרענן את הדף לבדנכתב ע"י מילה בסלע;1222026:כואבת לי האצבע מלרענן את הדף....
נכון שלא כואבת לכם האצבע מלצלצל לי?.....![]()
![]()
![]()
נכתב ע"י פרינטופ;1222030:בכל קלפי מספר שונה של מצביעים.
היה מתאים פה משהו כמו ווצאפנכתב ע"י כוכב מאיר;1222037:להמציא איזו תוכנה או אפליקצייה שתרענן את הדף לבד
נכתב ע"י ריבק;1222038:משיח עכשיו. לא אירני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים