קודם כל תודה!נכתב ע"י 3 פינות;1642956:ראיתי אתר על שרת וירטואלי של הוסטינגר שפשוט טס (http://meta.co.il)
אני רק יוסיף שאני נהנה לאחסן בחול, בכמה דולרים לחודש אתה מקבל תמיכה 24/7 (ולא נראה לי שאני היחיד פה שעובד הרבה פעמים בלילה), שטח אחסון שלתי מוגבל (אני מאחסן על חשבון אחד 10 אתרים כולל וידיאו), וכל מיני בונוסים.
מבחינת מהירות אז בארץ יהיה יותר מהר אבל גם בחול זה סביר.
הייתי ממליץ לך בחו"ל על bluehost ב6 דולר לחודש או אם אתה רוצה לחסוך (וגם לחסוך בביצועים) אז ipage ב2 דולר לחודש.
אם אתה מתכנן לקנות באחד החברות שהמלצתי בחול אז אם תפנה אליי במייל אני אשמח לעזור לך באופן אישי.
נכתב ע"י 3 פינות;1642956:ראיתי אתר על שרת וירטואלי של הוסטינגר שפשוט טס (http://meta.co.il)
אני רק יוסיף שאני נהנה לאחסן בחול, בכמה דולרים לחודש אתה מקבל תמיכה 24/7 (ולא נראה לי שאני היחיד פה שעובד הרבה פעמים בלילה), שטח אחסון שלתי מוגבל (אני מאחסן על חשבון אחד 10 אתרים כולל וידיאו), וכל מיני בונוסים.
מבחינת מהירות אז בארץ יהיה יותר מהר אבל גם בחול זה סביר.
הייתי ממליץ לך בחו"ל על bluehost ב6 דולר לחודש או אם אתה רוצה לחסוך (וגם לחסוך בביצועים) אז ipage ב2 דולר לחודש.
אם אתה מתכנן לקנות באחד החברות שהמלצתי בחול אז אם תפנה אליי במייל אני אשמח לעזור לך באופן אישי.
הבעיה היא שאתה לא עונהמי שרוצה לקנות בipage או בלוהוסט אז אני יודה לו אם יקנה דרכי, (גילוי נאות אני מרויח מתוכנית שותפים, אבל זה לא מעלה את המחיר)
אני יכול להביא את כל הקופונים שיש באינטרנט (לדוגמא ה3.5 דולר של אתר ממון) למי שיפנה אליי ואני יעזור לו בתהליך ההרשמה.
למי שרוצה קופון הנחה של 5% אפשר להשתמש גם עם זה:Upress הכי מוצלחת בארץ. המחיר קצת יקר בהשוואה לאחרים אבל אין ספק שהיא מנצחת.
למי שרוצה - יש לי קופון הנחה 5%:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים