- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטיגרפיה;2271447:בדיוק לכן כל האשכול הזה חסר טעם.
האשכול אינו חסר טעם כמו שכל מדור ביקורת אינו חסר טעם. מה שחסר כאן זו קצת בגרות.
נכתב ע"י מולטיגרפיה;2271447:בדיוק לכן כל האשכול הזה חסר טעם.
נכתב ע"י שירה 10;2271405:ולכל היוצרות שמתסובבות כאן - כל אחת בתחום שלה יוצרת יצירה, ומשתדלת לייצר יצירה מקצועית הכי שאפשר, קרה לכם שהעלתם אשכול עם יצירה שלכם, ובאו כל מיני ניקים מתחום אחר ונתנו ביקורת שלא מן הענין??? אני חושבת שכן.
זה היה מקומם? בטוח!! כי אם כל אחד ישאר בתחום שלו, ויתן ביקורת בתחום שלו, הביקורת תהיה מועילה, אבל כל אחד שבא, ובחיים לא הפיק סרט ולא השתתף ביום צילום אחד, ואין לו מושג מה זה הפקה, בא ונותן ביקורת כ"כ קטלנית ומשמיצה, הרי זה לא פייר בכלל!
האשכול הזה בהחלט נמצא תחת "איש את רעהו" ולא תחת "עורכי הסרטים", אבל עדיין, קצת הבנה בתחום תתן לכם יותר כיוון לביקורת נכונה על סרט.
ומה שמולטיגרפיה אמרה, הוא נכון לגמרי, כי הוליווד בציבור החרדי יעלה 200, ובכללי לא... כי אצלינו צריך לכסות על כל שקל בהפקה, ושם יש תקציבים....
עדיין אני בדעה שהסרט מוצלח וכל מי שמתלבטת - שתלך ותהנה! הסרט מדהים ומאד מיוחד יחסית להפקות החרדיות.
נכתב ע"י מולטיגרפיה;2271428:אף אחד גם לא הכריח אותך ללכת.
זה שאת לא נהנית ואת לא הולכת לסרטים, אל תלכי, את לא מאיימת. אבל יש כאלה שכן נהינות, וכן שמחות שיש משו שמתאים לציבור שלנו, (אחרת היו מחפשים בעצמם דברים לראות.)
וקצת אמפטיה לאנשים שטרחו(גם בלי שהתבקשו) לא תזיק.
אני לדוג' לא אוהבת את סופרלנד, למה לגרום לאנשים לפחד? מי אמר להם בכלל להקים אותו? אף אחד. אבל יש אנשים שנהנים, אני לא!, בגלל זה להפסיק עם העשייה?
נכתב ע"י miri012;2271458:אני באופן אישי אוהבת לצפות בסרטים, גם כדי ליהנות וגם כדי ללמוד ובדרך כלל הולכת לסרט גם אם שמעתי עליו ביקורת שלילית קלה. כך שאותי היא לא מפסידה, המפיקה.
אבל אם הקהל יצביע ברגליים ולא יתייצב בהמוניו וישלם 70 ש"ח עבור סרט בינוני ומטה שמזלזל זלזול בוטה באינטליגנציה שלו, אולי זה יגרום לחשיבה מחדש בנושא הזה.
וכמו שאמרו כאן כבר קודם, כנראה שזה תחום שיעבור את מה שעברה הספרות החרדית: תקופה של הצפה בלי סינון ומקצועיות ולאחריה הרמה תעלה לאט לאט.
נכתב ע"י יעל א;2271463:אין שום פעילות פנאי אחרת לאשה/נערה. אז רבות מתפשרות על מה שיש.
אני לא הולכת בכלל אבל ניסיתי כמה וכמה פעמים עד שהתייאשתי
נכתב ע"י לב הענין;2271508:יפה לכם שיש לכם זמן / בייביסיטר ואתם הולכים לפעילויות פנאי, ועוד מתפשרות...
אני מרגישה בחופש הגדול. כל הזמן עסוקה בלהעסיק את השבט...
אז איך אני פה? מניקה, וכסא המחשב זה כורסת ההנקה שלי..
נכתב ע"י userit;2271631:הדיבורים האלה על בעיות תקציביות, די משעשעים.
א. מי ביקש סצנות בחו"ל? וכי זה מה שעושה את הסרט למוצלח? יש סרטי סטודנטים מוצלחים מאד , עם תקציב דל ביותר, שמוסרטים רק בדירות סטנדרטיות, וברחובות ערי ישראל. סרט מוצלח יכול אפילו להתרחש לכל אורכו בתוך אותו חדר סגור.
ב. מצחיק לטעון שהתקציב מופנה לסאונד ואיכות הסרטה , ולא נשאר לתסריטאים. או לחילופין- שאין תסריטאים טובים בציבור ואין תקציב לפנות למישהו מבחוץ. אדם בעל כשרון לדבר, יוכל לכתוב תסריט אלוף ללא לימודים והתמחויות. כך שבכל מגזר יכול להיות כזה. והייתי מצפה שאלו האנשים שיעמדו מאחורי ההפקות האלו. כשם שסופר עומד מאחורי ספרו. לא ההוצאה לאור ולא הגרפיקאית...
נכתב ע"י pninap;2271662:אולי אני נגועה
אבל בזהירות, רבותיי, בזהירות.
מורה נהיית מורה טובה עם הניסיון והוותק
וגם רופא
וגם הורים וגם כולם.
אם לא ניתן צ'אנס לחסרי הניסיון, איך יגדלו?
לכן, תנו ביקורת, ללא ספק כשהיא נעשית כראוי, היא מצמיחה, אבל אל תקטלו!
קודם כל, זו שפיכות דמים תרתי משמע
דבר שני, היא משתקת ולא תצמיח לנו דור חדש של מפיקות.
ונכון, מי שבוחר להתפרנס מהציבור, חייב לעמוד מול ביקורתו, אבל אפשר בלי שבטו.
קטילת לוקיישנים, עלילה ומסרים, בדרך צינית, תקצץ כנפיים, ולא תרומם לשום מקום.
נכתב ע"י pninap;2271662:אולי אני נגועה
אבל בזהירות, רבותיי, בזהירות.
מורה נהיית מורה טובה עם הניסיון והוותק
וגם רופא
וגם הורים וגם כולם.
אם לא ניתן צ'אנס לחסרי הניסיון, איך יגדלו?
לכן, תנו ביקורת, ללא ספק כשהיא נעשית כראוי, היא מצמיחה, אבל אל תקטלו!
קודם כל, זו שפיכות דמים תרתי משמע
דבר שני, היא משתקת ולא תצמיח לנו דור חדש של מפיקות.
ונכון, מי שבוחר להתפרנס מהציבור, חייב לעמוד מול ביקורתו, אבל אפשר בלי שבטו.
קטילת לוקיישנים, עלילה ומסרים, בדרך צינית, תקצץ כנפיים, ולא תרומם לשום מקום.
נכתב ע"י יעל א;2271679:הבעיה היא בעיקר שהצילום והעריכה מתקדמים יפה
אבל המשחק?
בתי ספר לצילום, וידיאו וכולי יש הרבה, וטובים. לציבור שלנו.
למשחק כמעט ולא.
לכן רמת המשחק נמוכה בעיני מאוד.
ממילא השחקנים לא מקבלים תמורה כמו המסריט והעורך וכו'.. יותר סוג של דמי כיס.
נכתב ע"י מיסטר סרט;2271683:המפיקות הגדולות משתמשות בשחקנים מקצועיים וגם משלמות בהתאם. הבעיה היא הבימוי, משתי הבחינות שלו:
בימוי הסרט - המיזנסצנות, ההמשכיות, ועוד כמה פרמטרים שגורמים לחוסר ההיגיון ולצופה לאבד עניין...
בימוי השחקנים - ובמיוחד אלו הלא מקצוענים שלו היו מקבלים הדרכה טובה היו מספקים הרבה יותר.
נכתב ע"י סבתא של נעה;2271685:שחקניות מקצועיות יכולות להתמסר לתפקיד שלהן
נשים חרדיות לא
קשה לי להאמין שרמת המשחק אצלנו תשתפר
לא בטוחה שזה כל כך גרוע
נכתב ע"י יעל א;2271686:אני ראיתי גם בסרטים של המפיקות הגדולות שחקנים
אולי רק לדמות הראשית הם לוקחים שחקנית מקצועית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //