פעם הבאה לתגובה מהירה יותר עדיף לבקש באשכול הסינגלים בקשות ותגובות(אני לא ממש מכירה את הכללים פה בפורום, מקווה שזה בסדר לבקש)
למה תוך 8 דקות זה נקרא לאט?פעם הבאה לתגובה מהירה יותר עדיף לבקש באשכול הסינגלים בקשות ותגובות
זה לא כתוב אבל שזה רק שירים חדשים?!טעות גדולה.
וטוב שכך עשתה
האשכול שם מיועד לסינגלים חדשים בלבד
זה שהציבור פה עושה כרצונו כי מאוד קשה לאכוף את זה וחבל
אני מקבלת ים תלונות על העירבוביה שם ואפשר למנוע את זה
לשירים ישנים יש אשכול יעודי.
אפשר לפתוח אשכול לבקשת שיר ספציפי ללא הגבלה.
@תודה רבה! שנים מחכה שיפסיקו לעלות שם מלבד שירים חדשים ובצדק.
אני מתכוונת בזמן הקרוב לטפל גם בבעיה הזו משתמשים שימשיכו שוב ושוב למרות שידעו להשתמש שם למטרות אחרות מלבד הנל לא יוכלו להגיב כאן יותר.
בימים הקרובים נכתוב את הכללים החדשים בעזרת השם
בהצלחה
יש גם אשכול לישניםזה לא כתוב אבל שזה רק שירים חדשים?!
כתוב אשכול הסינגלים בקשות ותגובות אני עד עכשיו לא ידעתי בכלל שזה מיועד רק לחדשים!!!
אולי כדי לשנות את השם של האשכול?
נכון אבל שם האשכול מטעה אז אם ישנו את שם האשכול אולי לא יהיה אכזבות..יש גם אשכול לישנים
צריך בעיקר אשכול תמיכה למאוכזביםנכון אבל שם האשכול מטעה אז אם ישנו את שם האשכול אולי לא יהיה אכזבות..
אני כבר מזמן התיאשתי ופרשתי מהאשכול...@תודה רבה! שנים מחכה שיפסיקו לעלות שם מלבד שירים חדשים ובצדק.
זה מורגש מאד וזה חבל לנו..אני כבר מזמן התיאשתי ופרשתי מהאשכול...
הענין.. שלא כולם מעודכנים ויודעים בדיוק מה זה שיר חדש.אני כבר מזמן התיאשתי ופרשתי מהאשכול...
טעות גדולה.
וטוב שכך עשתה
האשכול שם מיועד לסינגלים חדשים בלבד
זה שהציבור פה עושה כרצונו כי מאוד קשה לאכוף את זה וחבל
אני מקבלת ים תלונות על העירבוביה שם ואפשר למנוע את זה
לשירים ישנים יש אשכול יעודי.
אפשר לפתוח אשכול לבקשת שיר ספציפי ללא הגבלה.
אני מתכוונת בזמן הקרוב לטפל גם בבעיה הזו משתמשים שימשיכו שוב ושוב למרות שידעו להשתמש שם למטרות אחרות מלבד הנל לא יוכלו להגיב כאן יותר.
בימים הקרובים נכתוב את הכללים החדשים בעזרת השם
בהצלחה
זה לא כתוב אבל שזה רק שירים חדשים?!
כתוב אשכול הסינגלים בקשות ותגובות אני עד עכשיו לא ידעתי בכלל שזה מיועד רק לחדשים!!!
אולי כדי לשנות את השם של האשכול?
תודה רבה!בבקשה..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים