- הוסף לסימניות
היום היה חלק ב' של הצילומים
והשתתף בהם האח ה'גדול' - שובב מתוק!!
והשתתף בהם האח ה'גדול' - שובב מתוק!!
ציבי חן חן על הפירגון!נכתב ע"י tzivi;1016938:שרה פשוט מקסים
יש לך את זה בגדול
את מההתחלה טובה בזה ורואים שיש לך את הכשרון הזה
הקומפוזיציות שלך מקסימות אני מאד אוהבת
באחרונה קצת הפריעה לי שהתינוק שוכבר ככה די באויר
הייתי שמה את הגדול בצד שמאל ואת הקטן בצד ימין ואפילו מניחה את הראש על הגדול משהו כזה שיראו קשורים אחד לשני
הרבה הצלחות
אני לא רואה חלקים שרופים?נכתב ע"י PV;1016965:פוזות מתוקות ביותר. תאורה מעניינת. קצת מפריע שיש חלקים שרופים בתמונות.
זגוגיות המשקפיים ממש לא שרופות. זה הסופט בוקס.נכתב ע"י טירה;1016977:אני לא רואה חלקים שרופים?
פרט לזגוגית המשקפיים - אבל שם זה מכוון...
שוב תודה על כל הפירגוניםנכתב ע"י רבקי פרידמן;1017182:מקסים!! יש לך הרבה גיוון באביזרים וזה מקסים!
יש לי טיפ בשבילך לתינוק -
בגיל הזה כשהם ערים יש להם כל הזמן רפלקסים בידיים וברגליים במיוחד בהנחה על הגב כמו שהנחת.
אם יש לך בד רדיד דק (הייתי מעלה תמונה אבל עדיין לא שאלתי את ההורים על פרסום) את עוטפת את התינוק בעדינות כשרק כף היד מציצה מתחת ללחי או משוחררת והילד ה"גדול" תופס אותה
הם גם מאוד רגועים כשהם עטופים ככה טוב וגם אין את הרפלקסים
חשוב שהרדיד יהיה נעים ולא רק יראה נעים
המון הצלחה
את באמת מדהימה
הפלאשים שלי במקרה הזה היו על עוצמה הכי נמוכה וגם מורחקים מעטנכתב ע"י אחינועם;1017344:צבעים יפים.
התאורה קצת קשה. נסי לרכך את הצללים על ידי הגדלת מקור האור.
נסי להנמיך את עוצמת הפלאשים להוריד את הגובה שלהם ולקרב אותם.
צודקת 100%נכתב ע"י יונים;1017867:התמונות אלופות!!!
והאביזרים, משהו!
את רק צריכה דחוף לוגו יפה
באיזה צמצם צילמת? על ידי צמצם סגור יותר תוכלי לקרב את הפלאש לילד [בכל מקרה בצילום ילדים הפלאש אמור לבוא מזוית נמוכה יותר, דבר שבלי לשנות את הנתונים את יכולה לעשות כל עוד והפלאש באותו מרחק.נכתב ע"י טירה;1017824:הפלאשים שלי במקרה הזה היו על עוצמה הכי נמוכה וגם מורחקים מעט
ועדיין זו התוצאה....
יש לכן פתרונות בשבילי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //